Search for content, post, videos

Ce inseamna de fapt cand te barfeste lumea

Lumea e plina de barfitori, chiar si noi fara sa ne dam seama o facem de multe ori. Fie e cu rea intentie sau doar de dragul de a dezbate un subiect comun in cadrul unui colectiv, barfa ne loveste pe toti la un moment dat.

Se spune ca femeile barfesc mai mult decat barbatii. FALS! Studii recente ale SUA demonstreaza ca atat barbatii cat si femeile barfesc la fel de mult.

Singura diferenta intre barbati si femei, este ca femeile se axeaza foarte mult pe partea de fashion, tinuta, coafura, machiaj, iar barbatii pe sexualitate, pe reputatie, pe potential.

Barfele barbatilor sunt mai dure decat ale femeilor si din pacate pentru noi de cele mai multe ori acestea pot devenii mai credibile.

Persoanele care barfesc o fac deoarece in subconstient, persoana vizata reprezinta defapt o mare importanta pentru ele.

Atunci cand o persoana starneste in tine invidie si vezi ca toti o ridica in slavi, i-au gasit un loc sus pus pe piedestal, este persoana pe care tu o vei barfi. Vei incerca sa sapi putin in trecutul ei si sa incerci sa ii mai tai putin din treptele pe care spui tu ca le-a urcat fara sa le merite.

Atunci cand esti barfit, denota importanta pe care o ai pentru ceilalti!

De multe ori este foarte neplacut sa auzi despre tine lucruri neadevarate, lucruri care te dor si care starnesc in tine teama ca poate altii chiar cred acele lucruri.

Este imposibil sa opresti gura lumii, nu degeaba exista un proverv romanesc “gura lumii nu o astupa nici pamantul”, lucru foarte adevarat.

Atata timp cat vei continua sa starnesti interes in anumite persoane, acestea vor continua sa te vorbeasca bun sau rau.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *