Search for content, post, videos

Ce inseamna daca mintim in fata persoanelor de care ne simtim atrasi

Toata lumea militeaza pentru cat mai multa sinceritate in relatie, inca de la bun inceput.

A juca cu cartile pe masa este recomandarea tuturor, inclusiv a psihologilor. Si totusi multi s-au surprins spunand minciuni in fata celor de care se simteau atrasi.

 

Faptul ca mintim in fata celor de care se simtim atras fizic a fost confirmat si stiintific, printr-un studiu efectuat de StaticGuard. Rezultatele studiului arata ca 63% dintre persoanele cu varste cuprinse intre 18 si 34 de ani au mintit sau, cel putin, au “inflorit” o poveste in fata celor pe care ii priveau ca potentiali parteneri.

 

Totodata, 38% din oameni au marturisit ca au acceptat sa se duca la un film cu o persoana de care le placea desi stiau sigur ca filmul li se va parea foarte prost, iar 23% – ca sunt interesat de o activitate anume, un hobby care prezenta mare interes omului de care le placea. Pe de alta parte, 19% din participantii la studiu au recunoscut ca au mancat preparate gastronomice care le faceau scarba doar ca sa fie pe placul celor de care se simteau atrasi.

 

Toate acestea de mai sus pot parea lucruri frivole si lipsite de importanta, dar psihologii sustin ca cei care mint in fata unui potential partener sunt de fapt acele persoane dispuse sa faca compromisuri in relatie, spre binele ei. Si, dupa cum stim, o relatie de lunga durata este imposibila fara compromisuri, motiv pentru care nu este capat de tara daca, la inceput, am aruncat o minciuna sau doua, evident, nevinovata.

 

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *