Search for content, post, videos

Ce inseamna cand iti visezi „alesul inimii” si cum trebuie sa interpretezi visul

Multe persoane s-au trezit cu zambetul pe buze, dar si cu o usoara dezamagire dupa ce au visat ca traiau momente pline de fericire cu „alesul inimii”. Este destin sau pura fantezie intr-un astfel de vis?

 

Semnificatia viselor preocupa multe persoane, fie ca sunt cosmaruri, sau vise frumoase. Unul dintre scenariile care ne vin in minte noaptea, in timp ce dormi, implica o persoana, femeie sau barbat, pe care o simtim, in vis, ca fiind „alesul/aleasa” inimii noastre. Daca visele urate incercam sa le uitam repede a doua zi, intr-un astfel de vis cautam semne, indicii cu privire la subiectul care ne-a incitat in timpul noptii. Atunci cand visul cu „alesul” se repeta, chiar se impun niste semne de intrebare.

 

Au exista chiar cazuri in care anumiti oameni s-au intalnit si cuplat cu „alesii” din vis. Totusi, nu te poti baza pe vis ca fiind un fapt dat care urmeaza sa se intample.

 

Trebuie sa-ti notez fiecare detaliu, fiecare nuanta din visul cu „alesul inimii”, pentru a putea rememora scena ori de cate ori vrei. Intreaba-te daca visul iti ofera informatii pe care ar trebui sa le urmezi si sa actionezi in functie de ele. Ce-ti sugereaza visul? Sa pleci intr-o vacanta, dupa ce ai visat ca esti intr-o tara straina? Sa-ti „cureti” relatia de cuplu deja prea incarcata de tensiuni sau, pur si simplu, iti spune sa te hotarasti, intr-un final, ce-ti doresti pe plan amoros?

 

Daca-ti notezi visele pe termen lung si le revizuiesti ocazional, ele iti pot oferi numeroase informatii cu privire la cum se desfasoara viata ta si la ce decizii trebuie sa iei in viitor.

 

Actualul partener de cuplu nu ti se pare potrivit pentru tine, pentru tot restul vietii, si totusi el este mereu in visele tale si te salveaza din situatii incomode sau chiar periculoase, ori iti ofera mereu, in vis, un sentiment de familiaritate, de confort, de siguranta. Asadar, gandeste-te serios la cine este el, la ce fel de om este. S-ar putea sa fie mai mult acolo decat iti dai tu seama.

 

Astfel de vise iti mai pot spune ceva nebanuit despre relatia ta de cuplu, ceva care tine, pratic, de propria ta fiinta. Ar putea fi ceva ce nu vrei sa recunosti nici macar tie insuti. Oricum ar fi, raspunsurile cu privire la „alesul inimii” se afla in visele tale, trebuie doar sa le descifrezi.

 

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *