Search for content, post, videos

Ce influenteaza cheful de sex, la femei

O serie de studii recente efectuate de cercetatori au conchis ca exista o serie de lucruri concrete ce influenteaza cheful de sex, la femei.

Rezultatele studiului a fost publicat in Jurnalul Medical Current Biology.

Mai precis, studiul a conchis ca exista o zona in creierul femeii care face ca dorinta sexuala sa creasca la femei, tot aceasta zoina fiind responsabila si pentru lipsa apetitului sexual.

Este vorba despre zona hipotalamusului, cea care controleaza aparitia senzatiei de foame, a oboselii, controleaza comportamentul persoanei dar controleaza si aparitia chefului de sex.

Studiul a conchis ca in una dintre zonele hipotalamusului exista celule care combina informatii despre nivelurile de hormoni din organism, dand semnalul ca femeia are nevoie de sex. Astfel, a fost nevoie de o analiza a modului in care hormonii influenteaza cheful de sex, la femei.

“Se stie ca atitudinea femeilor se modifica destul de mult in diferitele etape ale ciclului de reproducere. Hormonii sunt cei care fac ca dorinta sexuala sa fie prezenta sau femeia sa aiba un apetit sexual redusa”, a spus Susana Lima, medic in cadrul Centrului Champalimaud din Lisabona, Spania.

 

loading...
<

1 comment

  • <cite itemprop="author">Dulau Batran</cite>

    De regulă, una sau mai multe bancnote în euro sau dolari, aduce cheful instant.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *