Search for content, post, videos

Ce femeie ți se potrivește în funcție de zodie

Diferențele pot pune bariere între oameni, dar pe de altă parte, extremele se atrag. Doi oameni încăpățânați și egoiști nu vor putea împărtăși niciodată sentimente de iubire pe termen lung. O relație de iubire apare atunci când unul oferă și primește în egală măsură ca și celălalt. Cu siguranță există și excepții, dar acele relații au o bază solidă.

Berbec

Berbecul, semnul focului și fire visătoare are nevoie de cineva care să îl aducă pe pământ cu picioarele.Femeia Taur este o pereche bună pentru el, pentru că este semnul pământului și tinde să aducă la realitate chiar și pe cei mai visători. În ciuda diferențelor fac o echipă bună ce nu poate fi bătută și au de învățat multe unul de la celălalt.

Taur

La o primă impresie, Taurii par să își includă toate cunoscutele în grupul de prieteni apropiați. Are nevoie de o femeie care să îl țină ancorat în realitate și să știe să îi vorbească. În femeia Gemeni găsește sfaturile de care are nevoie, sunt prieteni buni și au același grup de prieteni, însă atunci când sunt singuri, lucrurile avansează.

CONTINUAREA AICI.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *