Search for content, post, videos

Ce fel de saruturi detesta barbatii! Nu mai face asta niciodata!

Fiecare om saruta in propriul stil personal, dupa cum a deprins din experienta sa amoroasa. Exista insa anumite feluri de a saruta care sunt neplacute, mai ales pentru barbati, caci vin din incercarile esuate ale femeilor de a fi foarte senzuale.

1. Sarutul de curatare totala

Indiferent cat de sexi, amuzanta si inteligenta este o femeie, un barbat va fi lasat cu o proasta impresie, cu o senzatie neplacuta daca ea, in timp ce se saruta, actioneaza cu limba ca si cum ar vrea sa-i curete toata cavitatea bucala. Limba exagerat de ferma, exagerat de invaziva, care impunge efectiv in timpul sarutului genereaza neplacere.

2. Sarutul care inghite

Sarutul frantuzesc este cat se poate de pasional. Insa asta nu inseamna ca partenerii trebuie sa se inghita unul pe celalalt in timpul sarutului, acest tip de „invazie” fiind total neplacut.

3.Limba inerta

Cum nici o limba invaziva nu este prea placuta, nici una inerta nu e ok. Barbatii au nevoie de implicare si din partea femeii, saruturile in care ele isi lasa limba sa zaca efectiv in gura partenerilor lor fiind total neplacute.

4. Sarutul de mila

Barbatii simt ca femeile au chef fizic de ei sau nu. Si isi dau seama implicit cand ele saruta cu pasiune sau pur si simplu ca sa-si indeplineasca rolul de partenere de moment. Este vorba de supranumitul sarut de mila, scurt, „ca sa fie” – cum s-ar spune.

5. Sarutul-zombie

Este acel sarut care te suge de viata, efectiv. Desi putina fermitate in miscarile limbii si ale buzelor este apreciata de barbati, acestia detesta tipul de sarut in care buzele si limbile lor sunt efectiv supte cu putere de iubitele lor, aparent dintr-un mare exces de zel.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *