Search for content, post, videos

Ce fel de nunta vei avea, in functie de zodie. Cu ce probleme te vei confrunta

Fiecare dintre nativii sau nativele zodiacului isi fac o groaza de procese de constiinta si o groaza de probleme cand vine vorba de propria nunta.
Acest lucru se intampla din cauza ca planificarea unei nunti este un lucru destul de dificil in ziua de azi, mai ales daca vrei sa ai o nunta ca-n povesti.
Sunt doarte multe detalii de luat in calcul, de la alegerea restaurantului, a trupei, a DJ-ului, a fotografului, amenajarea salii de petrecere, alegerea bisericii si pana la a decide care sunt persoanele pe care le vei invita efectiv la nunta ta.
Insa, astrologii sustin ca fiecare zodie se poate confrunta cu o serie de probleme neasteptate atunci cand vine vorba de propria nunta, desi de cele mai multe ori un astfel de eveniment iese perfect pentru fiecare.

Asadar, iata ce fel de nunta vei avea, in functie de zodie. Cu ce probleme te vei confrunta

BERBEC
Nativii din Berbec vor avea o nunta destul de agitata. Mai precis, vor fi gata cu toate pregatirile cu foarte putin timp inainte de marele eveniment. Vor intampina probleme in organizarea meniului, avand in vedere ca este posibil sa aiba invitati cu preferinte culinare aparte.
TAUR
Taurii vor avea o nunta destul de simpla, facuta cu destul de putin fast. Datorita faptului ca nu doresc sa faca mare tam-tam cu nunta lor, nativii acestei zodii nu vor intampina mari probleme organizatorice. Insa, vor avea probleme de comunicare cu socrii si cu parintii, in ceea ce priveste organizarea nuntii.
GEMENI
Gemenii vor avea efectiv o nunta ca in povesti! Totul merge struna in ceea ce priveste pregatirile, invitatii sunt de soi, se aleg si cu multi bani dupa nunta si evenimentul in sine face impresie foarte buna, fiind de referinta. Mai mult decat atat, nunta Gemenilor se desfasoara fara absolut nicio problema.
RAC
Racii vor avea o nunta destul de problematica. In ciuda faptului ca isi dau silinta ca toate pregatirile sa fie gata la timp, nunta nativilor acestei zodii va avea de suferit prin prisma invitatilor. Mai precis, majoritatea acestora vor fi destul de neseriosi, ceea ce ar putea face ca nunta Racilor sa nu se termine cu un dar substantial.
LEU
Leii vor avea parte de o nunta ca-n povesti. Insa, vor avea parte de o nunta asa cum isi doresc ei, o nunta speciala. Nu vor face foarte multe pregatiri si nunta in sine nu va fi una clasica. Vor intampina probleme minore in realizarea unui meniu pe placul tuturor.
FECIOARA
Nunta nativilor din fecioara va fi conditionata de preferintele partenerului sau partenerei. Nastivii acestei zodii, care nu sunt foarte interesati de astfel de evenimente, nu vor avea mari probleme de rezolvat in cazul nuntii lor, Singurele probleme care vor aparea, vor fi cele legate de starile de anxietate ale partenerilor.
BALANTA
Nunta balantelor va fi una care va fi tinuta minte mult timp. Insa, nu neaparat datorita faptului ca va fi un eveniment minunta, ci mai degraba din cauza unor mici probleme care vor aparea. Este vorba in principal de probleme care apar intre socri si care nu reusesc sa se puna de acord cu privire la ce isi doresc pentru copii lor.
SCORPION
Nunta imbelsugata pentru nativii din Scorpion. Vor avea atat fondurile necesare pentru organizarea unui eveniment asa cum isi doresc si vor ramane si cu multi bani dupa darul de nunta. Probleme destul de mari vor aparea in alegerea hainelor pentru nunta, in special a rochiei de mireasa.
SAGETATOR
Nunta nativilor din Sagetator va fi una clasica si eleganta. Nativii acestei zodii vor reusi sa organizeze un eveniment memorabil pentru invitati si totodata vor reusi sa faca in asa fel incat totul sa mearga struna. Nu vor intampina probleme de niciun fel.
CAPRICORN
Nunta Capricornilor pe de alta parte va parea, la inceput, irealizabila. Nativii din Capricorn trebuie sa isi dea seama din timp ca nunta este a lor in primul rand, nu a rudelor si nu a prietenilor. Asa ca daca isi vor da seama de acest lucru, vor avea cele mai mari sanse ca totul sa iasa bine. Oricum, evenimentul va fi unul minunat.
VARSATOR
Varsatorii, la fel ca si Gemenii, au o nunta de milioane! Totul merge exact asa cum isi doresc si toata lumea este cat se poate de multumita. Varsatorii vor avea o nunta ca in povesti, imbelsugata si la care au loc evenimente memorabile, care le va ramane in amintire drept unul dintre cele mai frumoase momente din viata. Nu intampina nicio problema.
PESTI
Pestii au parte de o nunta agitata, care se transforma mai repede intr-o petrecere intre prieteni. Vor intampina probleme in alegerea cavalerilor si domnisoarelor de onoare, insa totul se va rezolva pana la final.
loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *