Search for content, post, videos

Ce fel de barbat este, in functie de berea sa preferata. Afla-i toate secretele

Potrivit ultimelor studii realizate de catre psihologi, majoritatea barbatilor bautori de bere pot fi “descrisi” si cunoscuti in functie de tipul de bere preferat.

 

Avand in vedere ca in intreaga lume exista milioane de tipuri de beri, stidiul a fost realizat in functie de patru grupe “generale” de bere.

 

Astfel, rezultatele au fost date pentru barbati care prefera berea bruna, barbati care prefera berea blonda, barbati care prefera berea nefiltrata si barbati care prefera berea cu arome de fructe.

 

Asadar, iata ce fel de barbat este in functie de berea sa preferata:

 

Barbatii care prefera berea bruna:

 

Barbatii care prefera berea bruna sunt de obicei foarte deschisi. Au un temperament destul de placut si isi fac repede prieteni. Le cam plac femeile asa ca nu sunt tocmai barbatii perfecti pentru o relatie de lunga durata. Cu toate acestea, daca se indragostesc total de o femeie, sunt capabili sa nu o insele o perioada lunga de timp. Insa, in majoritatea cazurilor, barbatii care prefera berea bruna vor calca stramb la un moment dat. Pe plan profesional, barbatii care prefera berea bruna sunt cat se poate de seriosi. Le place sa avanseze, sa faca bani si le place sa le fie recunoscute meritele. Daca nu le sunt recunoscute meritele, acesti barbati pot deveni foarte razbunatori si nu se vor lasa pana cand nu vor reusi sa se razbune. Totodata, le place foarte mult sa se distreze si sa aiba multi prieteni, mai ales de sex feminin.

 

Barbatii care prefera berea blonda

 

Barbatii care prefera berea blonda sunt destul de flexibili si sunt statornici in relatii. Nu prea le place insa sa li se spuna ce sa faca si nici nu prea le place sa se speteasca muncind. Mai mereu dau impresia ca asteapta sa li se iveasca marea ocazie in viata insa niciodata nu fac mare lucru pentru a evolua efectiv. In ciuda faptului ca sunt destul de inteligenti, prefera sa nu se speteasca prea mult. Pe plan sentimental sunt destul de loiali insa se pot plictisi destul de repede. Le place sa fie admirati de femeia pe care o iubesc si au un ego destul de mare. Nu le prea place sa fie “controlati” de femei si nici de catre sefi asa ca vor face tot posibilul sa nu depinda nici de unul nici de celalat.

 

Barbatii care prefera berea nefiltrata

 

Acesti barbati sunt foarte puternici. Au caractere puternice si le place sa devina din ce in ce mai intelepti, o data cu trecerea vremii. Le place sa aiba multi prieteni, sa evolueze pe plan profesional si sa se simta utili in absolut orice grup de prieteni. Le place totodata sa iubeasca cat mai multe femei si au standarde foarte ridicate in ceea ce priveste femeia cu care urmeaza sa isi petreaca restul vietii. Sunt firi inchise si au tendinta de a insela doar din pura curiozitate sexuala. Mai mult decat atat, sunt mincinosi foarte buni si reusesc mereu sa ghiceasca caracterul unui om, folosind acest lucru in avantajul lor pentru a obtine ceea ce vor.

 

Barbatii care prefera berea cu gust de fructe

 

Acesti barbati iau absolut totul in ras. Le place sa faca haz de necaz si nu cred in relatii de lunga durata. Sunt persoane destul de mamoase care au nevoie constanta de cineva care sa aiba grija de ele. Le place sa fie intretinuti si le plac excesiv de mult femeile cu bani. Nu ii intereseaza deloc absolut nimic decat persoana proprie. Sunt aproape indragostiti de bani si au un ego imens. Mai mult decat atat, reusesc mereu sa comploteze impotriva tuturor celor care le dau impresia ca ar fi mai buni decat ei, pe toate planurile. 

loading...
<

1 comment

  • <cite itemprop="author">sase sase</cite>

    Nu pot sa inteleg de ce unii prefera berea cu aroma ( gust ) de fructe. Berea trebuie sa aiba cateva calitati.Sa fie bruna sau blonda si sa fie cauta numai din apa, malt si hamei care combinate si fermentate dau un must de bere din care prin maturare rezulta adevarata bere.Apoi trebuie sa fie multa , incat sa ajunga la toata lumea.Tineti minte ininte de 1989 cam cat se statea la coada ca sa prinzi cateva beri clocite pentru acasa.Apoi berea trebuie sa fie accesibila ca pret pentru cat mai multi oameni.In unele situatii electorale este bine sa fie grartis. Apoi la fel ca si soacra , cea mai buna bere este cea care este rece.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *