Search for content, post, videos

Cel mai bun barbat, la pat. Ce fel este si cum il recunosti

diferente dragoste sex

Performantele sexuale ale unui barbat sunt strans legate nu doar de aspectul si conditia lui fizica, ci mai ales de caracterul sau, se arata intr-un studiu publicat in revista de specialitate „Evolutionary Psychology”.

 

Femeilor le plac barbatii cu simtul umorului si pe buna dreptate! Se pare ca aceasta preferinta a femeilor vine dintr-un fapt cunoscut la nivel subconstient, se arata in studiul de specialitate publicat in „Evolutionary Psychology”. Cercetarea a aratat ca barbatii cei mai apreciati pentru performantele lor sexuale sunt cei amuzanti!

 

Studiul stiintific a arata ca barbatii care fac glume bune, recunoscuti pentru amuzamentul lor, sunt considerati nu doar mai atragatori de femei, ci si mai buni la pat, numarul de orgasme avute de femei in timpul sexului cu un barbat amuzant fiind mai ridicat decat cel avut de femeile care fac sex cu barbati care nu au un simt al umorului dezvoltat.

 

„Barbatii cu simtul umorului au aptitudini sociale, de comunicare mai bine dezvoltate si mai multa incredere in sine”, explica Gordon G. Gallup Jr., profesor coordonator al cercetarii. Pe acest fond, femeile sunt nu doar mai atrase fizic de barbatii amuzanti, ci reusesc in timpul sexului sa se relaxeze mai mult, fapt care creste probabilitatea de atingere a orgasmului.

 

„Femeile in relatii de cuplu cu barbati care au un simt al umorului dezvoltat se simt si mai protejate, cel mai probabil pentru ca umorul diminueaza din impactului pe care-l poate avea orice situatie problematica sau periculoasa”, a mai spus Gordon G. Gallup Jr., atragand atentia ca acest aspect favorizeaza relaxarea psihica si emotionala a femeii, fiind astfel mult mai predispusa la a avea orgasme in timpul sexului.

 

Un alt aspect relevant in faptul ca barbatii amuzanti sunt mai buni la pat este asocierea dintre umor si inteligenta. Deseori, un simt bun al umorului este, invariabil, legat de un nivel mai ridicat de inteligenta si de creativitate, fapt care face barbatii amuzanti sa fie cu atat mai atragatori in ochii femeilor, comparativ cu barbatii prea seriosi, chiar morocanosi si prapastiosi.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *