Search for content, post, videos

Ce faci in ziua de dupa sex cu un nou partener: pleci sau ramai?

„Should I Stay Or Should I Go?”, piesa formatiei The Clash din 1982 a facut nu numai istorie, dar se potriveste, in continuare, perfect cu intrebarea pe care ne-o adresam dupa ce am facut sex cu un partener fata de care nu ne-am legat in mod oficial: „Sa plec sau sa raman?”

 

Ziua de dupa noapte de sex cu un partener nou, alaturi de care fie este prea devreme sa punem pe masa toate conditiile relatiei, fie nici nu stim daca va exista o relatie, ridica multe intrebari in minte celui care „este in vizita”. Sa zicem ca noaptea de sex s-a terminat la ora 03.00 dimineata si ai ramas sa dormi acolo putinele ore pana dimineata. Ce faci cand te trezesti? Bei o cafea, sugerezi un al doilea numar sau iti aduni rapid hainele si te cari acasa?

 

Expertul in relatii, medicul Wendy Wals, recomanda mai intai cantarirea situatiei. „Ganditi-va ce semnale primiti de la el. Daca se trezeste el primul si apoi te scoala si pe tine spunandu-ti «Am facut cafea», in timp ce te saruta pe ceafa, e clar ca-si doreste sa mai zabovesti pe el. Daca insa isi trage din start hainele pe el si spune ca este in intarziere, ar fi bine sa faci la fel”, spune dr. Wals.

 

Pe de alta parte, va puteti lua o masura de precautie pentru posibilul moment neplacut in care s-ar putea sa va simtiti nedorita in locul respectiv. Sa plecati inainte de a primi vreun semnal de el. Daca se va arata surprins si va insista sa ramaneti, nu va lasati induplecata. Plecati si spuneti-i dupa un sarut cald si pasional: „Data viitoare”. Daca nu spune nimic si doar te conduce la usa, atunci lucrurile sunt cumva clare.

 

Oricum ar fi, mai bine plecati din proprie initiativa decat sa aveti parte de momente neplacute.

 

Totusi, exista si acele cazuri cand totul vine absolut natural, de la adormit unul in bratele celuilalt, la trezit la fel, ca mirosul cafelei de dimineata in timp ce va priviti, la trandaveala din pat chiar si cu riscul de a intarzia la munca. Ei bine, acelea sunt momentele in care va permiteti sa va lasati dusa de val, fara nicio grija. Acele momente, insa, nu se pot descrie in cuvinte si nici nu poate fi facut un plan de actiune in ceea ce le priveste, caci vin atat de natural incat orice cuvant este de prisos.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *