Search for content, post, videos

Ce fac femeile cand nu mai sunt indragostite de tine

Orice relatie poate ajunge la sfarsit si poate fi dificil sa te desparti de cineva chiar si atunci cand nu il mai iubesti.

Noi am descoperit cateva situatii unde este evident ca sentimentele nu mai sunt la fel de puternice ca odinioara.

1. Nu ii mai pasa cum iti petreci timpul
Indragostita: Ce ai facut azi? Cum a fost la serviciu?

Neindragostita: El: „Am avut o zi groaznica! Am ajuns la birou si…” Ea: „Da, sigur”

Iubita ta obisnuia sa te intrebe fiecare amanunt al zilei, iar acum nu ii mai pasa deloc? Primele dati poti da vina pe faptul ca a fost ocupata, dar daca se intampla in mod regulat, trebuie sa iti pui un semn de intrebare.

2. Nu mai e deloc geloasa
Este ceva normal ca oricine sa fie macar putin gelos. Daca iubitei tale nu ii mai pasa atunci cand vorbesti cu alte femei este un semn ca nu mai este interesata de tine, mai ales daca in trecut analiza toate femeile din viata ta.

3. Iti raspunde rar
Nu este vorba de faptul ca este mereu ocupata. Este vorba de faptul ca nu iti raspunde nici macar atunci cand este libera. Este suspect atunci cand mesajele devin din ce in ce mai reci si lipsite de emotie.

4. Dintr-o data nu ii mai place sa practice hobby-ul vostru comun
Iubita ta refuza din senin sa isi petreaca timpul liber cu tine? Daca raspunsul este „da”, atunci trebuie sa te gandesti de ce nu mai prezinti interes. Obisnuia sa iubeasca compania ta!

5. Nu isi mai face planuri de viitor cu tine
Acesta este cel mai alarmant semn. Cand sufletul tau pereche isi doreste sa isi petreaca toata viata alaturi de tine, planurile de viitor sigur te includ si pe tine. Daca nu esti pe lista este timpul sa purtati o discutie.

6. Ceva pare sa o deranjeze, dar nu doreste sa discute cu tine
Daca obisnuiati sa vorbiti despre orice, iar acum te evita, trebuie sa o intrebi cu grija care este motivul pentru acest comportament.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *