Search for content, post, videos

Ce fac barbatii si te sperie, desi nu ar trebui

Cu siguranta multe dintre apucaturile iubitului tau iti dau de gandit, insa potrivit ultimelor studii nu ai de ce sa te temi, desi pare ca are un comportament exagerat.

1. Nu vorbeste despre tine cu prieteni, dar are tone de povestit despre fosta

Este normal! Nu esti cea de care este sigur ca este langa el. Cu fosta, e alta poveste. SImte mereu nevoia sa se scuze in felul lui pentru esecul relatiei in fata apropiatilor. Nu inseamna insa ca ii mai este dor de ea sau ca se va intoarce la ea. Stai linistita!

2. Crede ca prietena ta e sexy, ca sora ta e sexy, ca mama ta e sexy..in fine. Ai inteles ideea!

Este doar modul lui de a afirma ca desi este intr-o relatie stabila cu tine ar avea mereu optiuni. Nu inseamna ca este in cautarea unei noi relatii ci doar ca vrea sa iti transmita ca oricand ar putea sa se uite la alta femeie, chiar daca nu are calitatile tale.

3. Iti foloseste produsele cosmetice

Nu te panica, nu e gay! Doar a ramas fara sampon, deodorant sau nu isi gaseste pieptanul.

4. Nu e un mester bun

Si ce?! Daca are penis nu inseamna neaparat ca s-a nascut invatat cu munca fizica. Poate ca este mai bine asa nu? Nu preferi sa te atinga o mana puternica, insa fara bataturi de la coada ciocanului?

5. Se masturbeaza foarte des!

Toti barbatii se masturbeaza des, oricat de mult sex ar face. Daca iubitul tau se masturbeaza des asta nu inseamna ca vrea alta femeie, ci doar ca-i place, la fel ca tutror celorlalti barbati.

loading...
<

1 comment

  • <cite itemprop="author">Zizou Sez</cite>

    Oportunitate extra lucru la domiciliu! Selectam colaboratori pentru lucru la domiciliu. Condiții: calculator, conexiune la internet, studii medii cel putin, cunostinte de operare cu documente word si pdf, seriozitate, dorinta de a invata ceva nou. Asiguram: instruire gratuita si indrumare pas cu pas, contract de comision. Cereti acum detalii la adresa de email: [email protected]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *