Search for content, post, videos

Ce fac barbatii pentru a-si reveni dupa o despartire

Crezi ca femeile sunt singurele care se ingroapa in munti de ciocolata si de inghetata dupa o despartire sau ca doar tu asculti cele mai triste cantece de dragoste si ramai blocata pe canapea ore intregi? Ei bine, afla ca si barbatii fac fata cu greu despartirilor.

Un studiu realizat in Marea Britanie de catre agentia matrimoniala Elite Singles dezvaluie ca numarul barbatilor care isi recunosc depresia dupa despartire este cu 25% mai mare decat cel al femeilor.

 

Acelasi studiu arata ca 61% dintre barbati si 76% dintre femei isi plang de mila in fata prietenilor, 41% dintre barbati si 44% dintre femei isi gasesc alinarea in munca, 24% dintre barbati recunosc ca se refugiaza in jocuri si sporturi, 15% spun ca se consoleaza cu ajutorul mancarii, in timp ce doar 14% se simt mai bine daca se razbuna pe fosta partenera prin aventuri de o noapte.

Iata ce mai fac barbatii pentru a-si reveni dupa despartiri:

Se perfectioneaza in lucruri nefolositoare

Se joaca pe calculator sau organizeaza competitii ludice cu baietii. Fac asta nu doar pana la epuizare, dar pana la atingerea unor performante care nu ii vor ajuta cu nimic vreodata.

Isi gasesc preocupari care sa le ocupe tot timpul

Se apuca de citit “Ulise” sau “Urzeala tronurilor”, isi repara bicicleta, fac cumparaturile pentru vecinii mai in varsta sau decid sa adopte un animal de casa care sa ii solicite destul de mult (de regula un caine pe care sa il scoata in parc si sa il invete trucuri). Toate acestea, pentru suplini pe cat se poate absenta fostei iubiri.

Citeste continuarea pe acasa.ro ( http://goo.gl/lfSvTD )

 

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *