Search for content, post, videos

Ce efecte reale are sexul de dimineata asupra corpului

Sexul de dimineata este considerat ca fiind una dintre cele mai benefice activitati asupra sanatatii omului si asupra functionarii intregului organism.

Pe langa faptul ca da o stare generala de bine si orgasmul ajuta la inceperea zile cu zambetul pe buze, sexul de dimineata are de fapt o serie de efecte chimice si fizice asupra corpului demonstrate stiintific.

Sexul de dimineata poate fi comparat cu exercitiile fizice matinale menite sa dea corpului o stare de energie care sa tina pe parcursul intregii zile, mai ales datorita faptului ca are un efect de detensionare si ca organismul secreta substante menite sa dea senzatia de fericire.

Asa ca, iata care sunt efectele reale ale sexului de dimineata
Minte ascutita

Sexul de dimineata stimuleaza circuitul nervos. Odata cu cresterea ritmului cardiac, starea de somnolenta dispare iar stimularea sexuala angreneaza informatii rapide care practic trezesc ssistemul nervos. De aceea dupa o partida buna de sex de dimineata mintea functioneaza in parametri mariti.

Ten luminos

Prin stimularea hormonilor in timpul sexului, veti simti o stare de detensionare identica cu starea pe care o confera diverse medicamente cu efect energetic. De fapt, hormonii din corp se echilibreaza in mod accelerat si de aceea intregul organism capata o imagine net superioara celei dintr-o zi normala.
Sanatatea sistemului urinar

Sexul de dimineata stimuleaza toate organele aflate in zona pelviana. Atat pentru barbati cat si pentru femei, stimularea vezicii urinare in timpul sexului este benefica datorita faptului ca i se intaresc muschii,

Stres mai putin, silueta mai buna

O partida de sex ajuta si la scaderea nivelului de stres, datorita degajarii hormonului cortizol. In acelasi timp, deoarece sexul ajuta sa-ti mentii silueta, reduce si riscul aparitiei diabetului.
Intarirea sistemului imunitar

In acelasi timp, acestia sustin ca sexul regulat are aceleasi beneficii. Pentru sistemul imunitar, actul sexual repetat de doua ori, saptamanal, constituie intaritorul perfect. Totusi, nici in acest caz excesele nu sunt bune.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *