Search for content, post, videos

Ce efecte are de fapt atingerea unui barbat asupra corpului femeii

Cercetatorii de la Laboratorul de Studiu al Perceptiei de la Universitatea St Andrews din Scotia au realizat un studiu care a demonstrat efectele atingerii barbatilor asupra corpului acestora.

La studiu au participat 16 femei carora le-a fost masurata temperatura fetei cu ajutorul imagisticii termice.

Concluziile au fost de-a dreptul uimitoare. Se pare ca printr-o simpla atingere barbatii reusesc sa ne creasca temperatura corpului cu un grad, daca punctul tactil se afla la nivelul fetei sau al mainii.

Se pare ca emotiile au un impact serios asupra fizicului, astfel justificandu-se faptul ca fata este unul dintre cele mai sensibile puncte la atingere.

Temperatura corpului femeilor a crescut cel mai mult in momentul in care se crea un contact fizic simplu cu un barbat. In unele cazuri s-a inregistrat chiar o crestere cu aproximativ un grad, a spus Amanda Hahn, autoarea studiului.

Descoperirea legaturii dintre modificarile de temperatura si nivelul de stres sau alti factori emotionali ii ajuta pe cercetatorii sa studieze procesul de excitare in mod neinvaziv si sa dezvolte detectoare de minciuni performante, a adaugat Amanda Hahn.

 

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *