Search for content, post, videos

Ce dezvaluie femeia prin limbajul sexual al trupului

Unii barbati simt in momentele intime ca femeia de langa nu se simte tocmai confortabil.

Cum unele subiecte sunt delicate si nu ar trebui pus punctul pe „i” chiar intre asternuturi, limbajul sexual al trupului femeii pot dezvalui exact ceea ce nu merge bine in pat.

 

1. Nu-si priveste in ochi partenerul

 

Daca femeia nu se uita in ochii barbatului care tocmai ce a penetrat-o, clar ceva este in neregula. Isi intoarce fata in timp ce el da sa o sarute este un alt semn al unei probleme intre asternuturi. Un motiv pentru care actioneaza astfel poate fi timiditatea si lipsa experientei sexuale. Pe de alta parte, daca in timpul sexului ea face cum face si reuseste sa evite gura barbatului, se prea poate ca el sa aiba o respiratie urat mirositoare. Se mai poate intampla ca barba lui o zgarie pe fata sau sa considere scarbos faptul ca el vrea sa o sarute dupa ce i-a facut sex oral si este plin de secretiile ei.

 

2. Se uita in gol

 

Daca da senzatia ca se uita in gol, fara a se concentra deloc asupra barbatului, ci mai degraba asupra tavanului, cel mai probabil nu este incantata de sex. Cu alte cuvinte, nu resimte placere. Totodata, s-ar putea sa se gandeasca ca i-ar placea mai mult „altfel” si ii e rusine sau nu stie cum sa arate partenerului ce exact ar aduce-o pe culmile placerii. O metoda buna de a remedia situatia este ca femeia sa se urce deasupra barbatului, pentru a se exprima sexual liber.

 

3. Este inerta

 

El se misca in continuu, respira sacadat, o saruta, o mangaie, ii frange usor carnea si toate celelalte „bune practici”, iar ea… nimic. Ea sta inerta. Se prea poate sa fie vorba tot de lipsa placerii sexuale sau, mai rau, considera ca doar la „a sta” se termina absolut orice implicare a femeii, in general. Pentru a descoperi care varianta este cea reala, cel mai indicat este „sa fie suita” deasupra. Daca incepe sa se unduiasca si sa-si creeze placere, cel mai probabil barbatul nu actiona dupa gustul ei. Daca nu face mai nimic, femeia are, cel mai probabil, nevoie de psihoterapie sexuala si de un grup reusit de prietene care sa-i dezveleasca sexualitatea latenta.

 

4. Isi ascunde trupul

 

El nu inceteaza sa se mai sature de trupul ei, iar ea nu stie cum sa se ascunda mai bine sub asternuturi, cu lumina stinsa. Daca o femeie nu se simte confortabil dezbracata total in fata partenerului inseamna ca nu-i place cum arata, ca este nesigura cu privire la propriul trup, pe care prefera sa il ascunda.

 

5. Nu intoarce favoarea sexului oral

 

Desi ea s-a bucurat de o runda de sex oral din partea lui, refuza sa il recompenseze, la randul ei, cu o felatia. Nu se intampla o singura data, ci aproape de fiecare data. Pot fi mai multe motive pentru refuzul ei de a intoarcea favoarea sexului oral: fie crede ca este datoria barbatului sa faca femeii cunnilingus nu si invers, fie considera ca este suficient ca ea sa fie semidezbracata sau goala total pentru ca el sa fie excitat, fie pur si simplu i se pare scarboasa felatia ca practica in sine.

 

loading...
<

1 comment

  • <cite itemprop="author">pasqualyna</cite>

    ‘Selectam Dezvoltatori Afacere !!!! Locuri Limitate !! OFERTA DE MUNCA !! PROIECT NOU >> PART- TIME – DIRECT PE INTERNET Acest proiect vizeaza piata americana de carti electronice ( E-Book ) Oferim curs gratuit si complet de instruire sub forma unor lectii prin e-mail. Se ofera contract de comision ! Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal de catre EPUBLISHERS.SRL Cerinte – Persoane serioase – Cunostinte minime PC – Timp de lucru 2-3 ore / zi Daca doriti s-a colaboram va rog sa cereti : INFO la adresa de email : doinagolpoian@yahoo.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *