Search for content, post, videos

Ce dezvaluie animalul de casa despre partenerul tau de dating

Stiai ca animalul de casa poate dezvalui o multime de informatii pretioase despre personalitatea posesorului sau? Daca vrei sa afli mai multe despre barbatul de care esti interesata, fara a-l spune pe acesta la un adevarat interogatoriu, afla daca si ce animal de companie are si ce spune acesta despre el!
Daca are un caine…… atunci barbatul de care esti interesata este un tip sociabil, prietenos si iubitor. In plus, este si un barbat responsabil – intretinerea unui caine nu este o joaca – si, per total, un partener pe care te poti bizui la greu. Pentru a-i cuceri inima, este important sa ii iubesti si animalul de companie. Cumpara-i jucarele si nu refuza sa iesi la plimbare cu ei prin parc.

Gandeste-te asa: mai ales la inceputul relatiei, aceste plimbari lungi iti ofera o sansa grozava de a afla mai multe despre partenerul tau! Si nu uita sa nu il pui niciodata in postura incomoda de a alege intre tine si patrupedul sau – cand vine vorba despre planificarea unei vacante, spre exemplu. In schimb, gaseste o solutie convenabila pentru toata lumea, cum ar fi alegerea unei destinatii unde patrupedul este si el binevenit.

Citeste continuarea articolului pe acasa.ro

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *