Search for content, post, videos

Ce cuvinte nu vrea sa auda niciodata o femeie in pat. Cazuri reale, dar penibile

Vorbitul in timpul sexului nu trebuie sa faca referire la ce se intampla in exterior. O femeie isi doreste sa auda cuvinte murdare in pat dar nu despre covorul din baie si aragazul din bucatarie.

Cuvintele nepotrivite in timpul sexului pot strica o partida ce se anunta perfecta. Daca ii distragi atentia in pat unei femei, poti sa iti iei gandul de la a o mai satisface.

Iata o serie de cazuri reale relatate de multe femei prezente in domeniul online, care citesc Lyla.ro.

Iubi am uitat sa duc gunoiul. Cat de neplacut este sa iti aminteasca partenerul in timpul partidei voastre de amor ca el a uitat sa duca gunoiul, iar apoi sa mai aiba pretentia ca tu sa mai ai chef.

A venit factura la lumina. Las-o incolo de lumina. In timpul sexului numai de facturi nu iti mai doresti sa auzi. Un lucru ca acesta iti taie instant apetitul sexual.

Ti-a aparut un cos pe frunte. Cat de neplacut este sa iti spuna partenerul in timpul sexului despre cosurile tale de pe fata.
In momentul acela inchei partida si fugi la oglinda sa vezi despre ce este vorba.

Mi-ai cumparat bere pentru meci? Clar nici o femeie nu si-ar dori sa auda o astfel de tampenie in pat.
Este absolut o prostie sa vorbesti despre bere cand in pat trebuie sa se auda cu totul altfel de sunete.

Parca ti-a mai crescut fundul putin. Si tu care te lupti cu kilogramele in plus si diete peste diete… Un astfel de lucru iti taie pofta de sex instant!

Ai vazut ce masina si-a luat “Radu”? Serios, era absolut necesar sa spui asta?! In timpul sexului nu trebuie sa auzi lucruri din exterior, trebuie sa fi trup si suflet in situatia respectiva.

Ar trebui sa stergi praful maine. In tipul sexului spui chestia asta?! Nu puteai sa astepti pana ce incheiam? oricum nu mai dura mult…

Nu ma surprinzi cu nimic. Acesta este un lucru jignitor pentru o femeie, aceasta s-ar putea simti jignita si clar nu ar mai avea chef de partida voastra de amor.

Ce mult semeni cu fosta. Serios?! Cum sa spui asa ceva?! Este clar un lucru pe care o femeie cu siguranta nu si-ar dori sa il auda in pat.

Ai uitat sa te epilezi? Orice femeie s-ar simti jignita si jenata in acel moment. Nici o femeie nu isi doreste sa auda astfel de lucruri, cu atat mai putin in timpul unei partide de sex.

 

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *