Search for content, post, videos

Ce cuvinte doreste un barbat sa auda in pat pentru o partida de neuitat

Barbatii se cred uneori niste zei ai sexului, simt nevoia sa auda ce calitati au si daca dau randament in pat.

La fel ca si femeile, barbatii simt nevoia intr-o partida incendiara de sex sa auda cuvinte murdare, insa facand referire doar la partida in sine, nu la lucruri din exterior.

O femeie trebuie sa fie capabila sa starneasca interesul unui barbat doar prin cuvintele pe care i le adreseaza si prin tonul cu care i le rosteste.

Afla ce cuvinte murdare doreste un barbat sa auda in pat:

Imi place cum te misti. Orice barbat adora cand femeia din patul lui ii apreciaza astfel de calitati si ba chiar mai mult i le lauda. Felul in care un barbat se misca in pat poate face dintr-o banala partida de sex, una de neuitat.

Vreau sa iti fac sex oral acum! Cu siguranta va raspunde, „sigur”, „hai”, „ok”. Printre cele mai apreciate momente dintr-o partida de sex, de catre barbati, este acesta, cu siguranta va fi incantat sa auda cat esti de doritoare.

Imi place tot ce imi faci. Babatii iubesc cand femeia din patul lui ii lauda prestatia sexuala. Isi va incarca ego-ul cu astfel de cuvinte si va da si mai mare randament in timpul sexului.

Ce corp sexy ai. Atunci cand o femeie ii atrage atentia unui barbat intr-un mod foarte pozitiv, despre corpul sau, acesta se va simti foarte incantat. Mai ales daca pierde ore in sir la sala de forta.

Ce bine e… Toti barbatii adora ca o femeie sa se simta bine in timpul partidei de sex si mai ales sa o arate si sa o si spuna.

Doamne, ma scoti din minti. Barbatii iubesc astfel de cuvinte murdare in pat. Simt excitarea partenerei, astfel si ei devin si mai excitati. Partida nu poate fi decat un real succes.

Nu ma asteptam sa fi atat de bun. Barbatii iubesc sa fie subestimati si sa le dea peste nas femeilor din patul lor. Iubesc sa demonstreze ce calitati intr-ale sexului au.

De cand asteptam momentul. Orice barbat adora sa se simta dorit, sa i se arate acest lucru si mai ales sa i se spuna.

Prietena mea a avut dreptate in privinta ta. Afla in patul lui ca a fost doar o aventura, acest lucru cu siguranta nu il va demoraliza ci il va excita si mai tare decat a fost deja. Stiind ca este un soi de test, pentru acesta va fi ca un fel de provocare pentru a totul.

Esti o fiara in pat. Ce barbat nu adora sa auda aceste cuvinte. Sa vada ca femeia din patul lui se simte foarte bine si mai ales ca el este motivul acestor senzatii.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *