Search for content, post, videos

Ce cred femeile ca-i excita pe barbati, dar de fapt ii dezgusta

Eforturile pe care femeile le depun pentru a incerca sa atraga barbatii sunt, de regula, apreciate de reprezentantii sexului tare. Cu toate acestea, unele gesturi si obiceiuri sunt, de fapt, enervante si reusesc sa dezguste barbatul in loc sa il excite.

 

1. Botul de rata din poze

 

Indiferent ca este vorba de curtare sau de o relatie stabila, pozele sunt o parte importanta din modul in care o femeie incearca sa atraga un barbat. Mai mult de atat, de regula, femeile isi folosesc profilurile de pe retelele sociale, precum Facebook, pentru a se lasa admirate si ravnite de barbatii care se uita la pozele lor. Insa, adesea, efectul este contrar asteptarilor domnisoarelor si doamnelor. De ce? Pentru ca multe femei isi fac publice poze in care “pun botic” crezand ca o emana aceeasi senzualitate ca Angelina Jolie. Total gresit! Deseori, femeile care “pun botic” in poze tuguindu-si buzele nu aduc nici pe departe cu Angelina Jolie, “boticul sexi” pe care ele vor sa il obtina asemuindu-se, mai degraba, cu un bot de rata! Barbatii chiar fac glume pe aceasta tema si pot desconsidera rapid o femeie pe care, fata in fata, o percep ca fiind atragatoare, privindu-i pozele de pitipoanca de pe profilul de Facebook.

 

2. Stimularea manuala prea dura

 

Barbatii apreciaza femeile care depun efort in pat si care refuza sa fie vesnic pasive. Insa, prea mult efort strica, mai ales cand este vorba de stimularea manuala a penisului. Nimeni nu contesta ca este o tehnica sexuala foarte excitanta pentru un barbat, dar femeile tind sa uite uneori ca prea multa presiune genereaza, de fapt, durere, nu placere, asa cum si-ar dori ele.

 

3. Joaca cu sfarcurile

 

Si femeile, si barbatii au sfarcuri. Din punct de vedere sexual, difera insa functionalitatea lor. In timp ce femeile se simt adesea excitate de joaca cu sfarcurile, barbatii se simt mai des iritati. Mai mult, se intampla adesea ca femeia sa agreseze sfarcurile barbatului cu degetele sau cu buzele si dintii. Din acest motiv, cea care vrea sa incerce si aceasta tehnica sexuala cu partenerul ei ar trebuie sa stie sigur daca lui ii place sau nu sa-i fie stimulate sfarcurile.

 

4. Vocea de copilita

 

Femeile sunt dragalase prin natura lor, mai ales in raport cu barbatii. Insa acele femei care depun eforturi sa fie si mai dragalase, adesea pitigaindu-si vocea, nu fac altceva decat sa indeparteze barbatul. Pana una alta, orice barbat cu capul pe umeri, care-si doreste sexual o femeie, o vrea tocmai pentru ca este femeie si nu o copilita de 10 ani.

 

5. Gemetele false din timpul orgasmului

 

Oricat de mult femeile ar crede ca barbatii habar nu au cand ele mimeaza sau nu orgasmul, o buna parte dintre reprezentantii sexului tare isi da seama daca climaxul este real sau nu din prisma gemetelor false scoase. Da, este foarte placut pentru un barbat ca femeia pe care o patrunda sa se manifeste in timpul orgasmului, dar fara a tipa isteric incat sa auda si vecinul care sta la doua etaje mai sus.

 

6. Fac pe nestiutoarele

 

Barbatilor le plac femeile care sunt dornice sa descopere chestii pe care ele nu le stiu, care recunosc ca sunt domenii pe care nu le stapanesc si sunt deschise sa invete despre ele. Dar de la astfel de femei la cele care fac pe nestiutoarele in multe dintre momentele petrecute impreuna cu partenerii lor este cale lunga. Din pacate, crezand ca o sa gadile egoul masculin, unele femeie fac, pur si simplu, pe proastele, in loc sa se limiteze la a pune intrebari de bun-simt.

 

7. Fac pe inaccesibilele

 

Nimeni nu spune ca o femeie trebuie sa sara de indata in patul barbatului care o curteaza, dar a face in mod excesiv pe inaccesibila este deja stupid. Un exemplu clar: ea ii ofera numarul de telefon barbatului care i l-a cerut in mod evident ca sa iasa cu ea in oras, dar atunci cand o suna ea refuza constant invocand tot felul de scuze. Se prea poate ca la una dintre invitatiile in oras femeia sa fi avut deja ceva important prestabilit, dar daca barbatul suna deja de trei ori si o invita la o cafea iar ea refuza la orice ora din zi, inseamna ca face pe inaccesibila intr-un mod de-a dreptul stupid. Femeile care au acest obicei cred ca se vor face si mai dorite de barbatii care le cauta, insa omit faptul ca, pentru a mentine interesul viu, acel barbat trebuie sa le si cunoasca un pic, sa si petreaca un pic timp impreuna. Pana una alta, cel care primeste refuzuri repetate nu are de ce sa stea dupa fundul unei femei. Cele se simt ofensate de faptul ca ei au incetat sa le mai caute dupa ce au fost trimisi la plimbare de mai multe ori vor spune cu siguranta: “Nu stie ce pierde”. Ei bine, exact! Barbatul care inceteaza sa mai cauta o astfel de femeie clar nu stie ce pierde pentru ca ea nu i-a dat ocazia sa afle! In acest stadie ul al curtarii, vina nu este a barbatului care incearca, ci a femeii care face pe inaccesibila.

 

8. Lasa urme pe gat

 

Unele partide de sex se lasa, intr-adevar, cu urmari vizibile pe trupurile partenerilor. Dar daca barbatul se alege mereu ca niste semne pe gat dupa momente pasiunale cu iubita lui, este clar ca ea vrea, pur si simplu, “sa-si marcheze teritoriul”. Aceasta practica este detestata de barbati. Pana una alta, daca el vrea sa insele o va face cu siguranta cu sau fara urme pe gat! Nu astfel de situatii ii fac pe barbati sa deteste practica marcarii, ci cele de zi cu zi, de la locul de munca, spre exemplu. Atata timp cat nu este iarna si afara nu sunt minus 10 grade, ci dimpotriva, soarele bate cu putere si temperatura oscileaza undeva la 30 de grade cu plus, este clar ca nu-si poate lua un pulover cu gat pentru a ascunde urmele. Oricum ar fi, urmele de pe gat se vor vedea, iar in ochii sefilor sau a colegilor de munca chiar nu da bine. Singurii care se mandresc cu semnele de pe gat sunt baietandri de 16 ani, in niciun caz barbatii maturi.

 

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *