Search for content, post, videos

Ce cred cu adevarat femeile despre barbatii foarte musculosi! Vei ramane masca!

Barbatii nu trag de fiare doar pentru ca le place, ci pentru ca stiu ca femeilor le plac barbatii “cu pachetele”.

Insa cata masa musculara este prea multa si ce parerea au, de fapt, femeile despre reprezentantii sexului tare foarte lucrati la sala?!

 

In ciuda goanei dupa un trup plin de muschi bine definiti si mari, exista o granita foarte delicata intre ceea ce este un corp masculin sexi si unul neplacut. In unele cazuri, trasul de fiare pentru marirea masei musculare in mod excesiv creeaza, de fapt, un aspect de-a dreptul grotesc, mai ales in ochii majoritatii feminine.

 

Din acest motiv, de altfel, culturistii au relatii cu femei care practica la randul loc culturismul (si sunt putine la numar), pentru o femeie cu o silueta normala considera adesea exagerata masa musculara care parca sta sa pocneasca prin piele. Nu mai vorbim si de disproportia dintre masa musculara si inaltime!Mai exact, acei barbati relativi scunzi care vor sa compenseze acest imaginar dezavantaj fizic marindu-si muschii pana in punctul in care mai bine ii sari decat ii ocolesti.

 

Nici aspectul venelor prea proeminente nu este pe placul femeilor. Intr-adevar, un trup barbatesc cu muschii definiti, dar pe care o femeie cu o greutate corporala normala poate sa il cuprinda in brate, este atractiv daca pe antebrate se vad cateva vene mai umflate. Dar de acolo pana la aparitia venelor si pe gat, si pe frunte, este cale lunga. Barbatii care lucreaza atat de mult la sala pentru obtinerea unui trup foarte musculos ajung sa arate, mai degraba, ca Hulk Incredibilul decat ca Apolo.

 

In cazul barbatilor cu masa musculara exagerata mai intervina un aspect care nu place femeilor: pilozitatea – mai exact, lipsa parului corporal, caci acesti reprezentanti ai sexului tare, atat prin suplimentele luate, cat si prin epilarea propriu-zisa, isi indeparteaza parul de pe aproape toate zonele trupului. Ei bine, nicio femeie nu-si doreste sa aiba un barbat langa ea care sa aiba mai putin par pe corp decat ea.

 

Mai exista un alt aspect al trupului culturist dupa care femeile nu se dau in vant: disproportia intre muschi. Multi barbati care trag de fiare tind sa-si mareasca prea mult spatele, pieptul si bratele, in timp ce soldurile raman, evident, la fel ca marime – adica mici. Este un aspect disproportionat si inestetic. Nici pieptul exagerat de lucrat nu are un look placut. In timp ce este absolut natural ca o femeie sa aiba pieptul mai proeminent, doar are sani, un barbat cu pectoralii mai mari decat cupa C la femei este dizgratios.

 

Barbatii aproape obsedati de fizicul lor mai cad intr-o capcana: cea a bronzului artificial. Ce-i drept, nu este nimic rau sa stai la soare pentru a te bronza si nici in a te duce la solar pentru a prinde putin bronz, dar daca este ianuarie si pielea ta este excesiv de bronzata, chiar cu nuante de portocaliu, inseamna ca nu ai ce cauta in peisaj. Exista o masura in toate – atat in cladirea masei musculare, cat si in bronzul pielii.

loading...
<

2 comments

  • <cite itemprop="author">Zaiprexa Icd</cite>

    Sincer….articol mai slab din care sa transpire frustrari nu am vazut…..putina documentare nu ar strica.

  • <cite itemprop="author">Alex</cite>

    Mie mi se pare la obiect…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *