Search for content, post, videos

Ce cred barbatii cu adevarat despre sexul la prima intalnire

Iata o informatie nu tocmai surprinzatoare: barbatii din prezent nu le mai condamna pe femeile care fac sex la prima intalnire.

Un studiu recent realizat de Match.com pe un esantion de 3500 de barbati singuri arata ca reprezentantii sexului tare nu mai judecafemeile care intretin relatii sexuale cu ei de la prima intalnire.

Studiul publicat in comunitatea online de intalniri „Singles in America” arata ca 39% dintre barbati sustin ca s-ar intalni in continuare cu o femeie care a practicat sex oral la prima intalnire, iar 37% ar continua relatia si cu femeile cu care au avut contact sexualinca de cand s-au vazut pentru prima oara.

Atitudinea femeilor este inca rezervata, doar 10% dintre acestea recunosc ca ar intretine relatii sexuale la o prima intalnire.

Desigur, tu trebuie sa actionezi in concordanta cu ceea ce simti. Insa cand iti doresti sa faci sex de la prima intalnire, iata cateva motive pentru care nu ar trebui sa iti reprimi sentimentele:

1. Femeile au si ele nevoi sexuale

Desi multi dintre psihologi sustin ca placerea sexuala este redusa in cazul femeilor care nu sunt indragostite de persoana cu care fac sex, asta nu inseamna ca reprezentantele sexului frumos nu se pot bucura de o experienta erotica indrazneata la un moment dat.

Citeste continuarea pe acasa.ro ( http://goo.gl/oHRsHU )
loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *