Search for content, post, videos

Ce cadou sa faci de Sf. Valentin?

Prima intrebare care se pune este: ce vrei sa spuna cadoul pe care il dai de Sf. Valentin? “Iti multumesc pentru tot”?, “Te iubesc cu adevarat”?, sau “ Nu iti face prea multe sperante”?, “Ce o sa ma fac cu tine”? ori pur si simplu “Buna, eu sunt tipul de treaba de la departamentul de IT”?

Alegerea  unui cadou de Sf. Valentin nu e deloc o sarcina usoara. Magazinele sunt pline cu inimioare rosii de satin, cu ursuleti de plus cu fete iubarete sau cu baloane rosii si ciocolata. Acestea sunt cadourile stereotipe pentru sarbatoarea de Sf. Valentin. Nu ti-ai dori sa fii putin mai original si sa ii oferii dragostei tale ceva nou si deosebit? Ceva care nu a fost produs in masa undeva prin Taivan?

   Iarasi, florile sunt intotdeauna un cadou potrivit, dar florile mor in cateva zile, bomboanele de ciocolata sunt delicioase dar ingrasa si pana la urma, ce trebuie sa faci cu o inima mare si pufoasa facuta din satin?

   Si atunci…

   Uite o idee: un masaj cu aromaterapie si nu, nu trebuie sa il faci tu. Fa o programare la un  salon de specialitate si ofera-I sansa unei adevarate relaxari. Cu siguranta se va simti rasfata si apreciata.

   O carte. Ce-i drept cartile au devenit din ce in ce mai scumpe si nu toata lumea isi mai permite sa cumpere o carte buna. Totul este sa ai grija sa ii iei o carte pe care si-o doreste cu adevarat, altfel…o sa fie niste bani aruncati degeaba.

   Bilete la un concert sau la teatru. Mereu un bilet la un concert  sau un spectacol reprezinta o tratatie dar trebuie sa fii sigur ca este un event la care ea chiar isi doreste sa mearga

   Un weekend undeva departe. Asta este sigur o modalitate de reincarcare a bateriilor, mai ales dupa o perioada foarte obositoare. E bine sa alegi o destinatie care va place amandorura si cu siguranta ati putea sa inchiriati o casuta de vacanta (in functie de buget),  pentru ca nimic nu ajuta amorul mai mult ca putina intimitate.

   Un abonament la o revista. Acesta este un cadou valabil un an de zile si chiar mai bine: este livrat acasa. Dar asigura-te ca revista cu pricina este de interes pentru iubita ta.

   Un CD, un cadou mereu la moda. E mai bine insa sa cheltui putin mai mult pe un disc pe care ea si-l doreste cu adevarat decat sa cauti pe la reduceri.

   Un mic curs de introducere intr-o activitate pe care stii ca ea si a-r dori sa o faca. Poate una de surf, alpinism sau Tai-Chi. Ceva nou si incitant.

 

   Si acum gandeste-te. Nu poti sa negi ca de-a lungul vietii tale ai primit cadouri pe care nu le doreai, nu-i asa? Deci de ce trebuie sa te feresti atunci cand alegi un cadou de Sf. Valentin?

   Ciocolata. Nu e tocmai cel mai original cadou si in plus de cele mai multe ori ciocolata nu ajuta decat la a pune cateva kilograme in plus. Iar asta nu e bine deloc.

   Bijuteriile. Scumpe, incarcate emotional si deseori…nedorite. In afara de cazul in care stii cu siguranta ca ea isi doreste cu adevarat acele bijuterii si ca o sa le poarte, nu te grabbi sa iti arunci toate economiile pe fereastra.

   Articole vestimentare. Ei bine, vestimentatia este un lucru personal pe care cele mai multe persoane prefera sa o aleaga singure. Iar problema cea mai mare este ca, indiferent daca ii place sau nu, persoana iubita se va simti obligata sa poarte respectivul articol vestimentar

   Un tablou. Poate crezi ca este frumos dar gusturile difera foarte mult si e destul de posibil sa o dai in bara cu un asemenea cadou. Nu cheltui o avere pe ceva ce este posibil sa nu fie prea apreciat.

   Ceva cumparat de secretara. Asta este culmea greselii, nu trebuie niciodata sa trimiti o alta persoana sa cumpere ceva pentru partenera ta. Secretara nu ii c unoaste nici gusturile si nici preferintele. Risti sa oferi un cadou total nepotrivit.

   Un dar folositor la imbunatatirea imaginii de sine. Asta e o mare greseala sa ii oferi partenerei tale la o sala de gimnastica sau la un program de slabire. Acesta nu este un cadou ci o critica si poate fi interpretat ca insulta.

   Un voucher. Cadou. Ei bine, uneori un asemenea dar este bun insa  nu atunci cand vine vorba despre un eveniment asa de personal ca Sf. Valentin.

 

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *