Search for content, post, videos

Cati parteneri sexuali este indicat sa ai intr-o viata! Asta este NUMARUL dat de specialisti

Specialistii au stabilit care este numarul ideal de parteneri pe care ar trebui sa-l aiba o femeie sau un barbat! Iata ce spun expertii.

Asa cum era de asteptat, expertii au stabilit valori diferite in functie de sex. Astfel, la femei limita este de 14 parteneri. In timp ce barbatii au voie pana la 15 partenere.

Ii recunosti noului partener cu cate persoane ai facut sex in trecut

Persoanele care au o experienta sexuala mai tumultoasa au tendinta sa exagereze sau sa pastreze pentru ei aceste detalii intime. Insa, daca este sa ne luam dupa rapoarte. Numarul de parteneri sexuali acceptat la femei este de 14, in timp ce la barbati nu ar trebui sa depaseasca 15.

Desi timpul a trecut, oamenii inca mai au tendinta sa te judece in functie de istoria ta sexuala. Chiar daca standardele sunt destul de apropiate, atat femeile cat si barbatii prefera sa nu spuna cati parteneri sexuali au avut.

Citeste si: Motivul pentru care barbatii au orgasm mai des decat femeile

Totusi, studiile arata ca persoanele care au prea putini parteneri sexuali au tendinta sa-si piarda apetitul sexual. De cele mai multe ori, persoanele cu parteneri putini sunt mai conservatoare din punct de vedere sexual.

Conform studiilor, media ideala in cazul partenerilor sexuali este de 7, atat la femei cat si la barbati.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *