Search for content, post, videos

«Cateaua», «Desfranata» si alte tipuri de femei dificile preferate de barbati!

In mod ciudat, unii barbati ajung la cheremul unora dintre cele mai ale dracului femei, recunoscute drept fiind fiinte dificile, mofturoase, rele, avide de sex, orbite de bogatie sau mincinoase.

Iar si mai ciudat este faptul ca unii barbati isi aleg acest tip de femeie drept partenera, desi stiu in ce se baga.

In cele ce urmeaza, va vom explica de ce barbatii de incurca cu cele mai dificile femei din lume. Daca va recunoasteti printre ele, sa nu traiti cu impresia ca partenerii vostri nu stiu in ce s-au bagat.

Tipul 1: Cateaua

Faptul ca are teluri bine definite, ca este taioasa si ca se revolta des o face sa fie atractiva. Intr-un fel, barbatii isi recunosc mamele in astfel de partenere. Dupa ce se cupleaza cu „cateaua”, barbatii intra indubitabil „sub papuc” Partea proasta este ca le place acest lucru, simtind un fel de protectie din partea acestui tip de femeie care este ghidata in viata de manie.

Tipul 2: Desfranata

Faptul ca este dispusa mereu sa faca sex, ca ii place la nebunie sa faca sex si ca nu se gandeste de doua ori inainte sa se bage in pat cu un barbat, o fac pe desfranata sa fie dorita foarte des. Acest lucru se intampla din cauza ca odata ce au reusit sa faca sex cu ea, barbatii au impresia ca sunt mari cuceritori. Acest lucru este total fals! De cele mai multe ori, desfranata ajunge in patul altui barbat, dar numai dupa ce si-a folosit influenta sexuala pentru a-l face pe actualul sa se indragosteasca lulea de ea si sa si-o doreasca aproape pentru tot restul vietii. Desfranatele au nevoie sa cucereasca si alti barbati cu nevoie de a-si dezvolta capacitatea de cuceritori. Dupa un timp insa, cel care a devenit victima Desfranatei capata incredere in el.


Tipul 3. Bogatasa

Barbatii pica repede in capcanele femeilor care au mult mai multi bani decat in mod normal. Vad aceste femei ca fiind trofee si isi doresc sa se etaleze cu ele peste tot. Sunt genul de femei cu care ar dori sa fie vazuti cu toate fostele lor iubite, pentru a se mandri. Sund capabili sa se injoseasca crunt pentru a le satisface stiind ca astfel de femei pot gasi oricand alti „catelusi”.

Totodata, barbatii care prefera astfel de femei sunt si ei la randul lor ahtiati dupa bani. Nu sunt buni de soti si nu sunt in stare sa aiba o relatie normala, daca nu au foarte multi bani. Intr-un tarziu ajung putred de bogati la batranete, cu multi copii din multe femei. Cel mai probabil, raman casatoriti cu cea care este capabila sa faca cei mai multi bani.

Tipul 4. Mincinoasa

Femeile care stiu ca mint atrag barbatii ca un magnet. Acest lucru se intampla pentru ca orice barbat care isi da seama ca o femeie il minte cu privire la viata ei personala spera sa aiba sanse sa se culce cu ea.

Si tocmai asa se intampla de cele mai multe ori. Mincinoasa cauta si ea la randul ei partide de sex intamplatoare, fara obligatii. Cu toate acestea, unul dintre parteneri va fi mereu stabil si va fi dominat de sexualitatea mincinoasei. Pentreu acest caz, Mincinoasa devine Desfranata, cu buna stiinta din partea ei.

Totodata, Mincinoasa va dori sa experimenteze si sa guste din apropiatii celor cu care comploteaza sexual impotriva partenerului ei stabil.

Acest tip de femeie este cat se poate de periculoasa, fiind una dintre acele femei capabile sa ruineze o relatie de lunga durata sau o cascnicie, doar din cauza ca asa vrea ea si din ciuda ca altii pot fi fericiti in doi.

 

 

 

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *