Search for content, post, videos

Cate femei isi iarta iubitii infideli si de ce fac asta

O relatie de lunga durata poate duce din nefericire si la astfel de experiente. 

Desi se preconizeaza ca barbatii sunt cei care inseala cel mai mult si femeile totusi o fac intr-un numar foarte mare.

Se spune ca femeia inseala cu sufletul si ca barbatul o face pentru diversitate. Nu s-a demonstrate acest lucru, cert este ca daca se afla de ambele parti este foarte dureros.

Experienta inselatului poate deveni o trauma pentru unul dintre parteneri, dar cel mai afectate de aceasta experienta sunt femeile si tot ele sunt cele care au tendinta de a ierta de cele mai multe ori.

Te-a inselat, il ierti?

Aceasta este o intrebare pe care foarte multe dintre femei la un moment al vietii lor si-o pun din nefericire.

Atunci cand o femeie isi prinde partenerul in fapt, impactul emotional pe care acest moment il are asupra ei este imens. Multe femei reactioneaza violent, altele devin si mai introvertite decat sunt, altele au tendinta de autodistrugere.

Daca aceasta experienta e traumatizanta, o femeie desi poate va dori sa salveze relatia de cuplu, nu va reusi, obsesia ei asupra ideii de infidelitate, v-a macina relatia cu trecerea timpului.

Exista totusi si femei care iarta! Fie se detaseaza emotional de aceasta problema, fie nu sunt foarte afectate, fie isi iubesc prea mult partenerul si au increderea ca acesta nu va mai repeat aceasta experienta.

Se spune ca cine inseala o va mai face. Fals! Nu este o certitudine ca o persoana care a inselat trebuie neaparat sa isi mai repete isprava.

Exista cazuri in care in care experienta infidelitatii sa ii fi oferit acestuia sansa sa-si recucereasca partenerul si sa isi aduca aminte de motivul care l-a facut sa se indragosteasca de el/ea.

Un studiu realizat in SUA pe un esantion de 1000 de femei cu varste cuprinse intre 20 si 50 de ani relateaza ca 7 din10 femei isi iarta partenerul dupa experienta infidelitatii.

In functie de taria fiecareia de character, poti alege sa ierti si sa continui relatia sau pur si simplu sa renunti definitiv la acea relatie.

 

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *