Search for content, post, videos

Cat dureaza, de fapt, o partida de sex

 Nu exista om care sa nu aiba o anumita curiozitate legata de sex, fapt ce face ca subiectul in sine sa fie pe atat de interesant pe cat este activitatea de placuta.

De data aceasta, chestiunea care a suscitat interes a fost „cat dureaza partida de sex”.

 

Aceasta intrebare a fost punctul central al unui sondaj al editiei americane a publicatiei „Glamour”. Aproximativ 1.000 de femei tinere au fost intrebate cat dureaza preludiul si cat dureaza partidele lor de sex.

 

Potrivit rezultatelor studiului, majoritatea femeilor participante la studiu se bucura de 5 pana la 9 minute de preludiu, in timp ce partida de sex in sine dureaza intre 10 si 14 minute.

 

Sondajul mai arata ca doar 12% din femei au parte de preludiu timp de 15 pana la 19 minute si doar 17% de o partida de sex care sa dureze tot un pic mai mult de un sfert de ora.

 

Procentul celor care se bucura de un preludiu prelungit este si mai mic. Doar 8% din femei se bucura mai mult de 20 de minute de desfatarea dinainte de sex, in timp ce 22% din femei au parte de sex, propriu-zis, mai mult de 20 de minute.

 

Cifrele sunt mici in conditiile in care un studiu efectuat in 2012 si publicat in revista de specialitate „Journal of Economic Psychology” (in mod surprinzator) arata ca idealul feminin in ceea ce priveste momentele de intimitate este de 106 minute. Asadar, preludiul, sexul, postludiu si intreaga placere a momentelor de intimitate ar trebui sa dureze 106 minute pentru ca femeia sa fie satisfacuta perfect si fizic si psihic.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *