Search for content, post, videos

Cat de naivi sunt barbatii cand vine vorba de frumusetea femeilor

Un studiu efectuat in Marea Britanie dezvaluie cat de naivi pot fi, uneori, barbatii. Cand vine vorba de frumusetea femeilor, 90% din barbati considera ca reprezentantele sexului frumos se nasc, pur si simplu, frumoase, si fac total abstractie de ritualurile cosmetice de infrumusetare, precum epilatul sau pensatul.

Cea mai mare parte din barbati este de parere ca femeile, dar mai ales iubitele lor, sunt frumoase de la natura, arata un studiu citat de Daily Mail.

90% din barbati considera ca frumusetea feminina este ceva cu care te nasti si nu iau in calcul toate ritualurile de infrumusetare, indiferent ca este vorba de vopsit parul, facut manichiura si pedichiura, epilat sau pensat.

Insa aceasta naivitate masculina este cauzata si de jena multor femei de a le dezvalui partenerilor ca nu arate ca scoase din cutie de la mama-natura.

Cea mai mare jena pe care o au femeile consta in a marturisi ca…. se epileaza. Studiul efectuat in Marea Britanie arata ca 94% din femei se tem ca barbatii lor vor afla ca se epileaza pe fata, 90% – ca se epileaza inghinal si 41% – ca-si penseaza sprancenele.

Ce mai putem spune de momentul in care iubitul ajunge mai devreme acasa si te surprinde cu o masca de argila pe fata si cu o masca de ou si ulei de masline in par?!

Psihoterapeutul Rachel Shattock Dawson atrage atentia ca nu este sanatos pentru psihicul femeii si nici pentru relatia de cuplu ca aceasta sa pastreze secret de partener atatea practici de infrumusetare absolut firesti, cu atat mai mult cu cat traim intr-o societate in care putin a mai ramas cu adevarat tabu.

Pe partea cealalta, si barbatii trebuie sa fie constienti de un lucru: si femeile sunt supuse unor schimbari hormonale de care, adesea, barbatii se bucura. Dar aceleasi fluctuatii si secretii hormonale din organism genereaza si anumite procese… precum cresterea parului, inclusiv pe fata. Din acest motiv, nu este nicio rusine daca spui: „Scumpule, ma duc la cosmetica sa-mi iau mustata!”

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *