Search for content, post, videos

Cat de mult rau pot face unei femei barbatii cu penisul mare si cum sa evite problemele

Marimea penisului, in ciuda a ceea ce cred majoritatea barbatilor, conteaza doar intr-o oarecare masura pentru majoritatea femeilor. Penisul mare este preferat doar de un procent destul de mic de femei iar acei barbati care sunt foarte dotati risca de multe ori sa isi raneasca partenera in timpul actului sexual.

In primul rand, este necesar sa definim ce inseamna un penis mare. Astfel, potrivit unui recent studiu realizat in Franta, marimea medie a penisului, preferata de majoritatea femeilor, este de 9-9,5 centimetri in stare flasca si de 15-16 centimetri in stare erecta. Astfel, barbatii care au penisul in stare erecta la mare de 16 centimetri sunt aceia care risca sa cauzeze de multe ori leziuni femeilor.

Cele mai intalnite leziuni

In primul rand, barbatii cu penisul mare risca sa cauzeze leziuni in interioru vaginului partenerei. Dupa un contact sexual agresiv, peretii interiori ai vaginului femeii pot sa sufere leziuni minore care sa cauzeze sangerari. Aceste sangerari pot duce de multe ori la infectii iar problema poate degenera in cel mai urat mod posibil.

In al doilea rand, barbatii cu penisul mare pot cauza leziuni anale femeilor, in cazul in care acestea accepta sa faca sex anal. Numai ca in acest caz, leziunile pot avea loc nu numai la nivelul sfincterului, ci si la nivelul intestinului. Au existat multe cazuri in care unele femei au avut nevoie de interventii chirurgicale in urma unui contact sexual anal cu un barbat cu penisul mare.

In al treilea si ultimul rand, femeile pot sa sufere leziuni la nivelul gurii, mai ales in colturile gurii, dupa un contact sexual oral. Aceste leziuni se pot transforma ulterior in herpesuri cauzate de rana in sine. Totodata, si barbatii se expun unui risc mare atunci cand li se face sex oral. Pot fi muscati din greseala sau zgariati pe penis.

Ai penisul mare? Asa eviti problemele

Pentru a evita momentele neplacute enumerate mai sus, barbatii cu penisul mare ar trebui sa respecte o serie de reguli. Ce-i drept, aceste reguli ii cam ingradesc insa daca se asigura ca partenera lor sexuala este destul de excitata, pot avea parte de o partida care sa-i satisfaca pe amandoi maxim.

1. Folositi lubrifiant

In ciuda faptului ca majoritatea barbatilor se feresc de lubrifianti, folosirea lor este mereu bine primita de femei. Lubrifiantul ajuta la inlesnirea contactului si astfel poate contracara cauzarea de rani interioare, fie ca este vorba de rani vaginale sau anale, provocate de frecarea excesiva.

2. Evitati sexual anal si pozitia „pe la spate”

Din pacate pentru cei care adopta aceste pozitii si au penisul mare, ele sunt unele dintre cele mai riscante pentru femei. Pozitia „pe la spate” permite o penetrare foarte adanca, ceea ce poate duce la inflamarea vaginului si in mod sigur la cauzarea de leziuni. Sexul anal are aceleasi repercusiuni pentru femeie si se poate dovedi a fi destul de periculos, mai ales ca in unele cazuri este nevoie de interventii chirurgicale pentru a repara tesutul distrus.

3. Faceti sex in pozitii permisive

Cele mai permisive pozitii sexuale pentru barbatii cu penisul mare sunt pozitia misionarului, pozitia „femeia deasupra” (pentru ca in aceasta pozitie femeia are controlul asupra adancimii penetrarii şi pozitia „lingura”. In cazul acesteia din urma, femeia poate controla cat de mult este penetrata prin arcuirea spatelui, ceea ce o poate feri de unele leziuni.

4. Nu va grabiti

Barbatii cu penisul mare trebuie sa se asigure mereu ca partenerele sexuale sunt destul de excitate inainte de contactul sexual in sine. Astfel, este nevoie de un preludiu lung, in asa fel incat organismul femeii sa doreasca in intregime sex. Astfel, toata experienta ar putea sa devina un fiasco pentru amandoi.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *