Search for content, post, videos

Cat de important e sexul pentru sanatate

Sexul nu reprezinta doar placerea interactiunii fizice dintre doi parteneri, ci are mult mai multe avantaje ascunse.

E foarte bine sa ai o viata sexuala activa, dar e recomandat sa o ai cu acelasi partener pentru ca astfel poti evita contractarea bolilor venerice. Indiferent de situatie, protectia este absolut necesara, asa ca nu uita sa imbraci soldatelul sau sa iei anticonceptionalele.

Pentru inceput trebuie sa stii ca sexul intareste sistemul imunitar si astfel iti creste rezistenta impotriva virusilor si a microbilor. De asemenea, sute de studii arata ca iti poate scadea si tensiunea arteriala, in special cea sistolica. Astfel se reduce si riscul de infarct pentru iti creste ritmul cardiac in mod benefic si prin practicarea saptamanala a sexului vei echilibra nivelul de testosteron si estrogen.

Arderea caloriile reprezinta un mare avantaj pentru ambii parteneri, iar pe langa asta se elimina stresul si alunga depresia. Este dovedit stiitific ca ejacularea linisteste sistemul nervos si stimuleaza eliberarea de endorfine, hormonii care sunt responsabili pentru fericire si placere.

Sexul te va ajuta sa arati si mai bine! Daca-ti doreai un par mai frumos si plin de stralucire, atunci sa stii c-ar trebui sa faci mai des sex dimineata. Acesta stimuleaza productia de estrogen.

Sexul mai tine la distanta bolile de inima si osteoporoza.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *