Search for content, post, videos

Cat de dotat e si cat de bun la pat e, dupa trasaturile vizibile cu hainele pe el

Unele trasaturi ale barbatilor denota, dupa cum se cunoaste din traditiile populare, cam cat de bun este la pat si nu in ultimul rand cat de dotat este.

Se pare inca ca esxista trasaturi ale mainilor, fetei, talpilor si de inaltime care in diverse combinatii pot denota lucrurile mentionate mai sus, dupa cum au conchis ultimele cercetari sexologice.

Astfel, sunt luate in considerare lungimea degetului mijlociu, marimea nasului, grosimea gatului, lungimea talpilor, marimea urechilor, latimea fruntii si gradul de vizibilitate al venelor de pe maini, pentru a denota cat de bine dotat si cat de bun la pat este un barbat.

CEI MAI BUNI LA PAT SI CEI MAI DOTATI

Astfel, cei mai bine dotati barbati sunt aceia care au gatul gros si talpile lungi.

Totodata, dotati dar mai mult in grosime decat in lungime sunt si barbatii cu vase de sange proeminente pe brate si care au urechile mici.

Totodata si barbatii care au nasul mare si coroiat se afla in topuri, fiind preferati in pat de femei.

Cei mai rezistenti la pat, care duc mult, sunt barbatii care au degetele scurte la maini, ochii bulbucati, urechile de marime medie si talpile destul de mari.

Si inaltimea conteaza se pare, foarte mult. Astfel, barbatii foarte inalti par sa fie mai prost dotati in pantaloni spre deosebire de barbatii scunzi, dar lati in umeri.

Totodata, barbatii cu vene proeminente pe maini si cu talpi scurte sunt si ei considerati a fi unii dintre cei mai dotati si cei mai rezistenti la pat.

CEI MAI PROSTI LA PAT SI MAI PUTIN DOTATI

Barbatii care au ochii mici si talpile mici par a fi cei mai prosti la pat, desi sunt destul de dotati.

Totodata, barbatii inalti cu umeri apropiati par a fi cei mai slabi dotati in pantaloni.

Barbatii care au urechile mici si nasul carn fac parte si ei, din pacate din randul celor care nu au penisul atat de mare.
Barbatii pe mainile carora nu se observa vase de sange si care au talpile mari fac parte si ei din pacate din categoria celor mai putin dotati

Barbatii cu nasul mare dar cu talpile mici au performante proaste in pat, desi sunt destul de dotati in pantaloni.

loading...
<

1 comment

  • <cite itemprop="author">mihai</cite>

    crezi ca marimea penisului conteaza?. eu unul am incercat exercitiile de pe site-ul mareste-penisul. info si am avut rezultate considerabile inca din primele saptamani ,cat despre operatiile chirurgicale nu cred ca are rost sa povestim, riscul la care te supui este mult prea mare…;;.’,;’.,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *