Search for content, post, videos

Cat de buna esti la pat, in functie de zodie

Ai avut intrebari privind performanta personala atunci cand vine vorba de spatiul intim? Ei bine, poti fi linistita pentru ca exista o metoda foarte simpla prin care iti poti da seama cum te descurci in momentele pasionale.

Tot ce trebuie sa faci e sa-ti identifici zodia in articolul de mai jos, care-ti va spune cat de buna esti la pat in functie de semnul zodiacal in care ai fost nascuta. Daca nu te regasesti, atunci poti sa-l privesti ca un potential pe care poti sa-l atingi cu mai multa practica.

Femeile nascute sub semnul berbecului sunt foarte dornice de senzatii cat mai tari si unice, iar asta le face uneori sa uite de partenerul lor. Recomandarea noastra este sa va mai ganditi si la cel cu care impartiti patul, intrucat asta va poate face experienta mult mai interesanta si aprinsa.

Senzualitatea este punctul forte ale femeilor taur. Se simt extraordinar in prezenta partenerului si nu renunta niciodata in a aduce ceva nou in dormitor, care sa mentina flacara pasiunii aprinsa pentru mult timp.

Nativele zodiei gemeni au nevoie de cat mai multa diversitate in dormitor, incat se plictisesc foarte repede de rutina. Ar fi recomandat pentru aceasta zodie sa se incerce sa se insufle mai multa incredere in partener pentru mai multe nopti de neuitat.

Femeia rac are foarte mare grija de iubitul ei si ar face orice sa-l multumeasca pe acesta, asa ca sunt iubitele preferate cel mai mult de barbatii mai putin curajosi, intrucat pot parcurge pas cu pas etapele dezinhibarii in dormitor.

Detinerea controlului le caracterizeaza pe femeile leu, care sunt niste manipulatoare excelente obtinand tot ceea ce-si doresc.

Fecioara este o femeie dornica de experiente noi si isi epuizeaza toti partenerii, ajungand de multe ori la limita limitelor. Asta le satisface cel mai mult.

Nativele zodiei balanta sunt un pic mai rusinoase la inceput, insa odata cu trecerea barierii de incredere acestea vor dezlantui nebunia in dormitor, iar asta s-ar putea sa le surprinda partenerul cu adevarat.

Cele mai grele de multumit sunt femeile scorpion, intrucat isi doresc aventura dar si inovatie. Este exclus pentru acestea sa se multumeasca cu un partener care nu este intr-o forma fizica buna.

Curioasa din fire si cu dorinta de a afla cat mai multe, femeia sagetator este dispusa sa incerce tot felul de lucruri in pat, fara nicio jena. Este un partener fidel si de incredere.

Nativele zodie capricorn sunt foarte linistite din punct de vedere sexual, acestea neavand dorinta de a incerca alte lucruri cu alti parteneri, ci prefera sa experimenteze cu un singur barbat, daca acesta e cazul.

Femeile din zodia pesti sunt naive, dar si retinute. Pun ratiunea inaintea dorintei, asa ca lor le este foarte greu sa treaca de bariera mentala privind relaxarea in dormitor.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *