Search for content, post, videos

Cat de atragator este un barbat in functie de marimea penisului

Unele persoane spun ca marimea penisului nu conteaza, ci ceea ce stie sa faca barbatul intre asternuturi.

Dar un studiu efectuat de cercetatorii australieni arata ca o femeie considera un barbat mai atragator daca umflatura din pantaloni este mai proeminenta.

 

Un studiu efectuat de oamenii de stiinta din Australia, la care au participat 105 femei, arata ca femeile sunt impresionate de marimea penisului barbatului.

 

Participantele la experiment au vizionat 49 de imagini cu barbati.

Rezultatul a fost urmatorul: femeile prefera barbatii inalti, cu umerii lati si bazinul ingust, in stilul masculilor care practica inotul.

Dar au catalogat drept mai atragatori barbatii carora pantalonii le stateau mai umflati in fata datorita penisului.

 

Totodata, femeile mai corpolente au preferat barbatii la rândul lor mai corpolenti si care pareau sa aiba penisurile mai mari, atat cat era posibil de dedus din imaginile aratate pe calculator, in care masculii purtau pantaloni.

 

loading...
<

1 comment

  • <cite itemprop="author">mihai</cite>

    crezi ca marimea penisului conteaza?… eu unul am incercat exercitiile de pe site-ul mareste-penisul.info si am avut rezultate considerabile inca din primele saptamani ,cat despre operatiile chirurgicale nu cred ca are rost sa povestim, riscul la care te supui este mult prea mare… nu cred ca merita sa ti-l asumi si pe deasupra pretul unei astfel de operatii este destul de piperat si nu prezinta nici o garantie, mai mult poate genera pierderea sensibilitati organului sau impotenta in cel mai bun caz..,,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *