Search for content, post, videos

Cat de atractivi sunt barbatii pentru femei, in functie de tonalitatea vocii. Ce se intampla daca ai vocea groasa

 

Un studiu realizat recent a conchis ca majoritatea femeilor pun pret foarte mare pe tonalitatea vocii barbatilor, atunci cand vine vorba despre atractivitate.

Astfel, tonalitatea vocii unui barbat pare sa fie unul dintre factorii principali la care femeile reactioneaza instinctiv. Mai muitl decat atat, tonalitatea vocii unui barbat poate sa fie atat de atractiva pentru o femeie incat sa starneasca in ea aproape instantaneu impulsul de a face sex.

Insa, exista tonalitati de voci care au acest efect asupra creierului femeilor si tonalitati de voci care nu fac altceva decat sa infraneze aceste instincte.
Studiul care a conchis cat de atractivi sunt barbatii pentru femei, in functie de tonalitatea vocii lor, a fost publicat in jurnalul Personality and Individual Differences si a adus explicatii concrete cu privire la felul in care femeile reactioneaza atunci cand aud diferite tonalitati de voce barbateasca.

La studiu au participat 87 de femei carora le-a fost dat sa asculte diferite tonalitati de voci.
„Tonalitatea vocii unei persoane poate afecta perceptia noastra vis-a-vis de acea persoana. Pana acum era neclar de ce femeile prefera vocile barbatilor ce par sa insele mai des.

In urma studiului ne-am dat seama ca acesti barbati sunt atragatori pentru femeile care vor aventuri, deci nu sunt interesate prea mult de fidelitate”, a declarat autorul studiului.

In urma studiului, majoritatea femeilor au declarat ca simt atractie sexuala fata de barbatii care au o tonalitate a vocii foarte joasa. Totodata, majoritatea femeilor au declarat ca simt nevoia sa se comporte romantic cu posesorii vociilor pe frecvente medii. Posesorii vocilor cu frecvente inalte insa nu au fost deloc agreati de femeile participante la studiu.

Dupa aceste rezultate, cercetatorii si-au dat seama ca femeile prefera, de fapt, barbatii predispusi cel mai mult sa insele, respectiv barbatii cu voci groase. Ele insele au recunoscut ca prefera astfel de barbati doar pentru aventuri.

Mai mult decat atat, se pare ca cele mai mari sanse de reusita in cuplu o au barbatii cu vocile pe frecvente medii inalte. Astfel, majoritatea femeilor a declarat ca se simt deopotriva atrase sexual de acesti barbati cat si ca simt nevoia de a fi „grijulii” cu ei si de a le impartasi dragostea.

loading...
<

1 comment

  • <cite itemprop="author">Dau Muie La Băsău</cite>

    Da,tare,mai muit decât atât greu se poate.
    Da muită nu se poate?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *