Search for content, post, videos

Casatoria, o idee buna? Motive gresite pentru care ai putea ajunge la altar

Te-ai bucurat enorm atunci cand partenerul ti-a propus sa-ti unesti destinele cu el. Nu ai stat pe ganduri si ai spus DA imediat, influentata fiind de magia momentului. Acum, cand gandesti totul la „rece”, iti dai seama ca formati o relatie de prea putin timp, ca nici nu v-ati mutat inca impreuna si ca poate nu va casatoriti din dragoste, ci din cateva ratiuni… total gresite!

Esti insarcinata

Decizia de a te casatori doar din cauza unei sarcini neplanificate este gresita, intrucat lipseste temelia care ar trebui sa stea la baza acestei institutii: dragostea, respectul, compatibilitatea.

… sau vrei un copil

Ceasul tau biologic ticaie si nu da deloc inapoi, ceea ce te face sa te gandesti din ce in ce mai serios la o sarcina. Si, cum nu vrei sa ai un copil „din flori” sau nelegitim, pui presiune pe partener sa va casatoriti si sa va intemeiati o familie.

Toti prietenii tai sunt casatoriti

Te-ai saturat sa tot auzi cum toti prietenii tai se pregatesc de casatorie si parca ai „pofta” sa te apuci si tu de organizat onunta. Asa ca nu stai pe ganduri si incepi sa folosesti diverse tertipuri pentru a-i transmite partenerului tau ca este timpul sa ia o decizie si sa-ti puna un inel pe deget.

Citeste continuarea pe acasa.ro ( http://goo.gl/84p0iS )
loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *