Search for content, post, videos

Care sunt sansele sa fii inselata in dragoste! Ce factori prezic o tradare

rugaciune sarcina

Daca te temi ca vei fi inselata in relatia de iubire, iti propunem sa descoperi care sunt sansele sa se intample acest lucru tinand cont de un studiu realizat de oamenii de stiinta citati de Mind Body Green.

Conform unui studiu publicat in Jurnalul de Personalitate si Psihologie Sociala, exista niste indici ce determina, fara doar si poate, sansele sa fii inselata.

Realizat pe 100 de cupluri proaspat-casatorite, studiul a aratat ca sansele sa fii inselata in dragoste depinde de detasare. Astfel, cu cat o persoana va lua privirea de la o persoana atragatoare, cu atat mai mici sunt sansele sa apara infidelitatea.

De asemenea, sansele sa fii inselata in iubire sunt mai mari cu cat varsta este mai mica. De asemenea, in cazul in care partenerii au o istorie a relatiilor pe termen scurt si daca exista o viata sexuala satisfacatoare, sansele infidelitatii cresc intrucat vor dori sa incerce noi aventuri in plan sexual.

Citeste si: Semne care arata ca nu-i pasa de tine! Cum stii ca relatia voastra este sortita esecului

Ba mai mult, unii parteneri aleg sa insele pur si simplu din dorinta de a incerca ceva nou, de a simti adrenalina din nou. Secretul unei relatii de cuplu este, fara doar si poate, o comunicare armonioasa, motiv pentru care aveti grija de clipele petrecute impreuna si fiti prezenti unul in viata celuilalt. De asemenea, atunci cand sunteti nemultumit, inainte de a apela la altcineva, discutati.

Este mult mai sanatos sa rupi o relatie si apoi sa te implici in alta, decat sa tradezi. Si nu uita: niciodata nu stii cand rolurile s-ar putea inversa si te asiguram ca nu ti-ar placea sa fii in rolul partenerului incornorat.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *