Search for content, post, videos

Care sunt adevaratele semne care iti arata ca te insala!

Inselatul este o dovada a faptului ca cel de langa tine a renuntat sa mai spere, sa isi mai doreasca si sa se mai straduiasca sa obtina mai mult de la relatia voastra sau sa o salveze.

Cauzele inselatului pot fi multiple, insa asta nu inseamna ca vina apartine si altcuiva, in afara celui care tradeaza. Foarte multe relatii se deterioreaza in timp, iar acest lucru poate duce la privarea partenerului de intimitate, de comunicare sau chiar de sprijin, lucruri esentiale pentru bunul mers al unei relatii.

 

In momentul in care incepi sa te intrebi daca partenerul tau te insala, exista cu siguranta o problema nedescoperita inca. Iata care sunt adevaratele semne care iti pot confirma banuielile de tradare, evidentiate de psihologi.

1. Absenta lui in viata ta

Daca partenerul tau este tot mai putin comunicativ, isi petrece foarte mult timp in fata laptopului sau cu telefonul in mana, daca a inceput sa intarzie de la serviciu sau sa lipseasca sub tot felul de pretexte de acasa, ar trebui sa iti pui intrebari. Iar daca in momentul in care ii adresezi intrebari referitoare la aceste schimbari, devine irascibil si agresiv, este clar ca are ceva de ascuns.

Citeste continuarea pe acasa.ro ( http://goo.gl/g2eMW7  )

 

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *