Search for content, post, videos

Care este diferenta de varsta ideala in relatie dupa mintea femeii

Diferenta de varsta intre parteneri poate fi determinata atat de circumstanta, cat si de factori sociali si financiari dupa care se ghideaza mai ales femeile atunci cand isi aleg barbatii alaturi de care se inhama la relatii de cuplu de lunga durata.

 

In principiu, aproape jumatate din femei sustine ca varsta nu conteaza intr-o relatie atata timp cand exista comunicare, intelegere, iubire si dorinta sexuala. Cu toate acestea, niciuna dintre trasaturile pozitive prezentate mai devreme nu tine de foame, factorul financiar fiind esential pentru mai bine de o treime din femei atunci cand isi aleg partenerii de viata.

 

Practic, peste 30% din femei isi doresc barbati mai in varsta decat ele, diferenta de ani considerata potrivita situandu-se oriunde intre doi si sapte ani. Motivul principal pentru care o treime din femei prefera barbati cu pana la sapte ani mai in varsta tine de factorul financiar.

 

Daca el este un pic mai in varsta, este de la sine inteles, cel putin pentru 30% din femei, ca dispun de o mai mare experienta profesionala si o mai buna stabilitate financiara.

 

Pe de alta parte, doar o femeie dintr-o suta prefera barbati mai tineri decat ea.  

loading...
<

1 comment

  • <cite itemprop="author">geo</cite>

    arunca o privire aici : http://www.marketglory.com/strategygame/Abziehbild

    Acesta este un site unde pe langa faptul ca te distrezi jucand, castigi si bani. Lupti, muncesti, iti poti face companii, poti participa la razboaie si strangi bani pe care ii poti retrage. Intra pe site la sectiunea TOP – VENITURI si vezi cati bani au retras alti jucatori. Iti stau la dispozitie cu orice informatie (mesaj pe site la Abziehbild)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *