Search for content, post, videos

Cand stii sa pui punct unei relatii? Sfaturi ca sa treci cu usurinta pentru o separare

Atunci cand iubesti, dar dragostea nu iti este impartasita, ai tendinta sa faci multe compromisuri, in speranta ca lucrurile se vor schimba, insa trebuie sa stii ca totul are o limita, motiv pentru care iti propunem sa tii cont de sfaturile de mai jos si sa pleci dintr-o relatie cu fruntea sus, inainte de a-ti distruge identitatea.

Cand partenerul tau are o dependenta

Daca iubitul tau este dependent de alcool, jocuri de noroc ori are tendinta sa devina violent, nu mai sta nicio secunda alaturi de el. Astfel de probleme nu se rezolva, iar in timp vei ajunge sa decazi mult si sa fii nefericita.

Cand te chinui sa-l schimbi

O relatie sanatoasa se construieste in timp si este nevoie sa accepti persoana iubita asa cum este. Daca sunt lucruri care te nemultumesc la el si incerci sa-l schimbi, renunta. Trebuie ca dorinta sa vina din partea lui, pentru a se vedea rezultate.

Citeste si: Regulile de care trebuie sa tii cont daca vrei sa nu te desparti niciodata

Te jigneste des…si de fata cu prieteni

Daca de multe ori esti jignita si acest lucru se intampla chiar si atunci cand esti cu prieteni ori rude, este semn ca nu trebuie sa fii cu el. Desi ai tendinta sa treci cu vederea, astfel de reactii se pot repeta, asa ca nu iti va fi bine.

Este gelos

In cazul in care partenerul tau este gelos pune punct relatiei. Un astfel de comportament poate duce la multe probleme in cuplu, iar o relatie sanatoasa se construieste pe incredere. Nu ai nevoie de cineva care sa se indoiasca de orice vorba pe care o spui ori care sa te verifice la orice pas.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *