Search for content, post, videos

Cand nu este bine pentru o femeie sa faca sex

Studiile au dezvaluit cand nu este bine pentru o femeie sa intretina relatii sexuale. Cercetarile se bazeaza pe studierea a 900 de femei si 1000 de barbati.

Principalele concluzii ale studiului sunt ca femeile isi pierd cheful de a face sex atunci cand sunt in suferinta sau depresie, in timp ce acest lucru nu se aplica si la barbati.

In ceea ce priveste sexul ocazional, numarul de femei care o fac este mult mai scazut ca cel de barbati. Acest comportament tine si de ordin biologic, dar poate reflecta si influenta sociala.

Poate cea mai interesanta concluzie a testului este despre momentul in care femeile nu ar trebui sa faca sex. Studiul a demonstrat ca o femeie trebuie pe cat posibil sa elimine activitatea atunci cand trece printr o perioada de stres extrem. In acele momente femeile pot avea un comportament riscant din punct de vedere sexual.

Majoritatea persoanelor care au trecut prin asta spun ca in acea perioada li se parea o idee buna sa faca sex cu orice persoana o intalneau, chiar si cu persoane despre care nu stiau nimic.

Aproape toate regretau relatia sexuala si se simteau mai rau in momentul in care constientizau ce greseala au facut.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *