Search for content, post, videos

Cand NU ar trebui sa faci amor

Sexul este foarte important intr-o relatie oricat de mult ai vrea sa negi asta. Si daca poti gasi o multime de motive sa faci sex cu partenerul de viata (sunteti super excitati, ati auzit de o pozitie noua si vreti sa o incercati, sunteti amandoi acasa joi), exista un singur motiv pentru care ar trebui sa NU faci sex.

Sexul ar trebui sa uneasca partenerii, sa sporeasca intimitatea dintre ei, sa le creasca increderea de sine. Daca nu se intampla acest lucru, relatia are de suferit.

Potrivit unor studii publicate in Buletinul de Psihologie sociala din Statele Unite, s-a descoperit care este motivul pentru care niciun cuplu nu ar trebui sa faca sex, daca vor ca relatia lor sa nu aiba de suferit.

S-a pornit de la chestionarea unui grup de adulti care au fost rugati sa-si noteze de cate ori au facut sex cu partenerul lor si care a fost motivul pentru care au ajuns in dormitor. S-a descoperit astfel ca atunci cand oamenii au fost motivati de dorinta de apropiere, de crestere a intimitatii, de a simti placerea, sexul a fost mult mai satisfacator, iar relatia a avut de castigat.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *