Search for content, post, videos

Calitati pe care barbatii le gasesc irezistibile

Buzele glossy si decolteurile sexy il vor face pe un barbat sa treaca muntii. Cand vine vorba insa de acel ceva care il loveste instant si il face sa-si piarda mintile, alti factori mai putin evidenti intra in discutie.

Chiar daca barbatii nici nu-si dau seama, ei se confrunta cu o frica teribila in fata senzatiei de obligatie si, la nivel subconstient, sunt atrasi de trasaturi care tempereaza aceste temeri. In mod suprinzator, fiecare dispune de trasaturile care sa-i faca pe barbati sa le cada in plasa, cel mai greu fiind insa in a le constientiza si a le pune in valoare. Ia deci in cosiderare urmatoarele sfaturi si iti garantam ca singurul lucru de care ii va fi frica va fi sa nu cumva sa se indragosteasca prea repede.

Ignora-l dupa 5 minute
Tocmai ai intalnit un tip incredibil de atragator. Multe femei ar alege sa-l copleseasca cu atentia lor. Acest lucru il poate face insa sa se simta pus sub presiune si obligat intr-o relatie. Miscarea inteligenta? Nu te arata impresionata.
Refuzand sa-i acorzi atentie excesiva, nu numai ca ii vei da senzatia ca se afla in siguranta si nu-l presezi cu nimic dar, ii vei da si un mesaj inconstient ca esti oarecum in afara posibilitatilor lui. Barbatii sunt insa construiti pentru a intra in competitie deci, impresia pe care i-o vei da l-ar putea arunca direct in bratele tale.
Simte-te bine in propria ta piele
Nu conteaza cat de sexy te-ai imbracat. Daca nu esti increzatoare in propriul tau trup si nu te simti in largul tau alaturi de tine insuti, un barbat poate fi respins in cateva minute. Nu te intreba cum dar, barbatii simt aceasta neincredere. Daca in schimb dai dovada de incredere si senzualitate, un barbat va stii ca aceste calitati iti apartin si le vei purta cu tine atat in societate cat si in dormitor.
Daca esti o femeie normala din punctul de vedere al increderii dar ai tendinta sa te pierzi in vecinatatea barbatilor care iti plac, incearca sa iti focusezi atentia pe mici detalii din jurul tau. Aceasta activitate te va ajuta sa te relaxezi.
Arata-ti latura amuzanta si jucausa
Probabil ca stiai si pana acum ca barbatii se dau in vant dupa femeile amuzante si vesele, cu simtul umorului, si fug ca de boala de cele inchise si mereu incordate. Multora le e frica sa intre intr-o noua relatie, temandu-se de certurile interminabile de care vor avea parte la scurt timp. O femeie amuzanta si mereu vesela le va da insa un plus de incredere in acest sens.
Mai mult, fiind mereu vesela, ii poti arata ca stii sa vezi lucrurile rele intr-o lumina pozitiva, ca stii sa faci haz de necaz daca e cazul si le dai incredere ca se pot aventura intr-o relatie care se bazeaza pe comunicare si nu pe stres.
Vorbeste despre ceea ce-ti place cu adevarat
Cele 5 minute pe care le vei avea la inceput cu orice barbat, sunt indeajuns pentru a strecura in discutie cateva aspecte legate de tine, de placerile tale. Ai fost la un film care ti-a placut, la un spectacol, concert, piesa de teatru etc. Sunt mici elemente esentiale care ii vor da o idee barbatului nu numai despre ceea ce iti place dar, ii vor atenua si din temeri. Despre ce fel de frica vorbim aici? Este teama de plictiseala, o teama inerenta oricarei relatii care se afla la inceput, partenerii necunoscandu-se destul de bine pentru a stii ce le rezerva viitorul. Barbatii cauta in mod spcial distractia si aventura, arata-i asadar ca stii sa le combini si stii sa-ti ocupi timpul cu lucruri interesante.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *