Search for content, post, videos

Bianca Rus recunoscut ca a fost batuta de sot: ”E adevarat! M-a lovit cu pumnii in stomac!”

A refuzat sa vorbeasca despre problemele pe care le are in casnicie, insa pana acum. Bianca Rus si-a deschis sufletul si si-a amintit de un episod extrem de dureros, ce a facut-o sa sufere si fizic si psihic.

 

Astfel, in cadrul unui interviu, Bianca Rus a marturisit ca barbatul pe care l-a luat de sot in luna octombrie a lovit-o cu pumnii in stomac, chiar in magazinul pe care-l detine.

„M-a lovit cu pumnii in stomac si a vrut sa-mi smulga verigheta! Am vomat incontinuu. Ma doare de mor stomacul. Nu este prima data cand face face asta. Nu am vrut sa se stie pentru ca mi-a fost rusine, dar acum faceti ce vreti, spuneti unde vreti!”, le-ar fi spus Bianca Rus unor prietene. „Bianca vomita mereu dupa operatie pentru ca nu mananca la ore fixe, nu pentru ca a lovit-o baiatul meu…
…Nu cred ca baiatul meu a batut-o! A fost acolo, dar nu a dat in ea. Magazinul ala e inchiriat pe numele Gottschling, Antonio are tot dreptul sa fie acolo. El i-a cerut doar verigheta inapoi, iar ea a strans pumnul asa, sa nu i-o dea. Ea a chemat intr-adevar politia”, a declarat mama lui Antonio, conform Libertatea.

Bianca Rus si Antonio s-au casatorit in luna octombrie, la Satu-Mare. La scurt timp dupa ce s-au intors din luna de miere, intre cei doi ar fi aparut probleme, iar totul a culminat cu momentul in care barbatul a plecat de acasa.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *