Search for content, post, videos

Barbatii vor sa interzica fustele scurte si decolteele la munca! Afla de ce!

Da! S-a ajuns aici! Potrivit unui recent studiu realizat in Marea Britanie, domnii sustin ca este vina noastra ca ei nu se pot concentra la serviciu.

Mai mult decat atat, ei sustin ca fustele scurte si decolteele noastre le distrag atentia atat de mult incat nu isi mai pot efectua munca asa cum trebuie.

Studiul a fost desfasurat recent si se pare ca nu numai fustele scurte si decolteele le distrag atentia masculilor ci si pantalonii mulati sau bluzele vaporoase.

Tinute de birou pentru iarna

Tinute de office

Tinute ideale pentru birou

Pantalonii mulati au fost votati de circa 32 la suta dintre barbatii iar partea ciudata este ca pantalonii sau fustele cu imprimeuri de animale sunt considerate si ele de 30 la suta dintre persoanele de sex masculin la fel de deranjante.

27 la sută dintre barbati mai spun ca bluzele prea transparente ar trebui de asemenea interzise. Totodata, circa 67 la sută dintre barbati sustin ca pantalonii scurti nu ar trebui purtati de femei la munca iar 57% dintre masculi sunt de parere ca femeile care poarta mini la locul de munca dau dovada de lipsa de respect.

Cum vi se pare o astfel de gandire? Medicii explica insa care este motivul pentru care barbatii se simt asa fata de noi, atunci cand suntem sexy.

„Hainele si culorile pe care le purtam zilnic au un impact major asupra felului in care ne simtim si starea pe care o emanam. Hainele sexy denota o incredere sporita in sine si poate de aceea unii barbati se pot simti amenintati de femeile sexy si puternice” a declarat unul dintre realizatorii studiului.

In cazul asta, poate si noi ar trebui sa cerem ca barbatii sa nu mai vina niciodata cu tricouri mulate si pantaloni stramti la serviciu, nu?

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *