Search for content, post, videos

Barbatii supun femeile la trei teste, la prima intalnire. Iata care sunt!

In ciuda preconceptiei potrivit careia barbatii tot ce vor la prima intalnire este sa intre in patul femeii, acestia sunt, in realitate, destul de receptivi si analitici in ceea ce priveste gesturile reprezentantelor sexului frumos.

La prima intalnirea, barbatii sunt atenti la reactiile si la gesturile femeilor incercand sa „citeasca” dincolo de aparente. Multi barbati supun chiar la anumite teste femeile cu care ies in oras ca sa vada din ce „material” sunt facute. Unii o fac intentionat, altii pur si simplu trag concluzii din actiunile sau lipsa de actiune a reprezentantilor sexului frumos.

Iata care sunt cele trei teste la care barbatii supun femeile la prima intalnire!

Testul portofelului

Chiar daca invitatia in oras nu a fost facuta cu tam-tam si intr-un mod foarte explicit de barbat, este de la sine inteles ca el plateste nota, cel putin asa gandesc femeile. Multi barbati considera ca este absolut normal ca ei sa plateasca nota la prima intalnire, totusi analizeaza daca ea, femeia, isi manifesta minima intentie de a-si plati consumatia. Testul portofelului vizeaza fix momentul in care chelnerul aduce nota. Daca ea isi ia geanta in acel moment, cu scopul de a-si scoate portofelul, ea da dovada de politete, de atentie, iar barbatul de la masa, chiar daca plateste el in final, apreciaza cu adevarat gestul ei.

Testul petrecerii

Asa cum conteaza pentru femei ca partenerii lor sa fie sociabili, sa stie sa se faca placuti intr-un cerc oarecare de oameni, conteaza si pentru barbati. Al doilea test este cel al petrecerii, in care el o invita la reuniune unde ea, practic, nu cunoaste multa lume sau poate il cunoaste doar pe el. Felul in care ea interactioneaza cu oamenii, capacitatea ei de a se integra intr-un grup de necunoscuti are o pondere mare in ochii barbatului. Cu cat este mai sociabila (evident, fara a da in extreme), cu atat barbatul va fi mai incantat de noua sa potentiala iubita.

Testul telefonului

In opinia unui barbat, conteaza si modul de comunicare telefonica din timpul perioadei de dating, inainte ca ei sa formeze un cuplu. De cate ori ea vorbeste la telefon in timpul petrecut in oras, cu el, de cate ori isi verifica mailul, Facebookul sau alte conturi de retele sociale spun multe despre femeia in cauza. Evident, este neplacut si da o impresie foarte proasta ca ea sa stea cu nasul in telefon in timp ce este in oras cu el. Lucru perfect valabil si viceversa. Dar mai conteaza si cum „abordeaza” ea telefonul lui. Nu este un semn bun daca atunci cand suna sau vibreaza ea se apleaca peste masa sa vada cine e, la fel cum nu este un semn bun sa puna intrebari cu privire la cine a sunat sau a trimis mesaj. Sunt detalii aparent minore in comportamentul femeii in relatia cu telefonul mobil pe care barbatii le sesizeaza si le judeca.

 

 

loading...
<

2 comments

  • <cite itemprop="author">GO2-Romania.com</cite>

    Mi se pare foarte corect sa procedeze asa.

  • […] In ciuda preconceptiei potrivit careia barbatii tot ce vor la prima intalnire este sa intre in patul femeii, acestia sunt, in realitate, destul de receptivi si analitici in ceea ce priveste gesturile reprezentantelor sexului frumos.La prima intalnirea, barbatii sunt atenti la reactiile si la gesturile femeilor incercand sa citeasca dincolo de aparente. Multi barbati supun chiar la anumite teste femeile cu care ies in oras ca sa vada din ce material sunt facute. Unii o fac intentionat, altii pur si simplu trag concluzii din actiunile sau lipsa de actiune a reprezentantilor sexului frumos.Iata care sunt cele trei teste la care barbatii supun femeile la prima intalnire!Testul portofeluluiChiar daca invitatia in oras nu a fost facuta cu tam-tam si intr-un mod foarte explicit de barbat, este de la sine inteles ca el plateste nota, cel putin asa gandesc femeile. Multi barbati considera ca este absolut normal ca ei sa plateasca nota la prima intalnire, totusi analizeaza daca ea, femeia, isi manifesta minima intentie de a-si plati consumatia. Testul portofelului vizeaza fix momentul in care chelnerul aduce nota. Daca ea isi ia geanta in acel moment, cu scopul de a-si scoate portofelul, ea da dovada de politete, de atentie, iar barbatul de la masa, chiar daca plateste el in final, apreciaza cu adevarat gestul ei.Testul petreceriiAsa cum conteaza pentru femei ca partenerii lor sa fie sociabili, sa stie sa se faca placuti intr-un cerc oarecare de oameni, conteaza si pentru barbati. Al doilea test este cel al petrecerii, in care el o invita la reuniune unde ea, practic, nu cunoaste multa lume sau poate il cunoaste doar pe el. Felul in care ea interactioneaza cu oamenii, capacitatea ei de a se integra intr-un grup de necunoscuti are o pondere mare in ochii barbatului. Cu cat este mai sociabila (evident, fara a da in extreme), cu atat barbatul va fi mai incantat de noua sa potentiala iubita.Testul telefonuluiIn opinia unui barbat, conteaza si modul de comunicare telefonica din timpul perioadei de dating, inainte ca ei sa formeze un cuplu. De cate ori ea vorbeste la telefon in timpul petrecut in oras, cu el, de cate ori isi verifica mailul, Facebookul sau alte conturi de retele sociale spun multe despre femeia in cauza. Evident, este neplacut si da o impresie foarte proasta ca ea sa stea cu nasul in telefon in timp ce este in oras cu el. Lucru perfect valabil si viceversa. Dar mai conteaza si cum abordeaza ea telefonul lui. Nu este un semn bun daca atunci cand suna sau vibreaza ea se apleaca peste masa sa vada cine e, la fel cum nu este un semn bun sa puna intrebari cu privire la cine a sunat sau a trimis mesaj. Sunt detalii aparent minore in comportamentul femeii in relatia cu telefonul mobil pe care barbatii le sesizeaza si le judeca.sursa: lyla.ro […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *