Search for content, post, videos

Barbatii prefera brunetele si nu blondele. Afla de ce!

Studiile arata ca reprezentantii sexului tare si-au schimbat preferintele, iar blondele nu mai au acelasi succes rasunator, facand loc brunetelor.

Motivele pentru care acest lucru se intampla sunt insa cat se poate de simple: barbatii considera ca brunetele sunt mai atractive si mai inteligente decat rivalele lor cu parul blond.

Specialistii explica acest lucru prin faptul ca acum trendul se schimba, iar brunetele iau locul blondelor in topul preferintelor barbatilor. in anii 60 si la inceputul anilor 70, femeia ideala era bruneta. Apoi, mai tarziu, in anii 70 si 80, blondele erau cele mai ravnite. Astazi, populatia are o reactie de respingere fata de blonde, iar ideea ca blondele sunt proaste a devenit dominanta, spune Viren Swami de la Universitatea Westminster.

Blondele sunt cautate doar pentru sex
Totusi, blondele nu sunt ignorate de barbati. Studiul amintit scoate in evidenta faptul ca reprezentantii sexului tare nu se sfiesc sa abordeze aceste femei. Cifrele arata ca fata blonda trimisa in cluburi a fost abordata de 60 de ori, in timp ce atunci cand era bruneta a fost intrebata de vorba de 42 de barbati, iar cand era roscata – de 18 barbati.

O posibila explicatie pentru acest lucru este ca barbatii nu se sfiesc sa-si exprime intentiile sexuale fata de o blonda. Perceptia domnilor despre blonde care ar avea mai multa nevoie de ajutor reduce teama barbatilor de a fi respinsi sau de a primi un raspuns agresiv din partea femeilor. Acest lucru creste sansele de a se apropia de o blonda, explica Swami.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *