Search for content, post, videos

Barbatii dezvaluie ce semne ii dau de gol cand sunt indragostiti

Nu este un secret faptul ca barbatii si femeile isi exprima sentimentele in mod diferit. In timp ce o femeie asteapta o avalansa de marturisiri de iubire, un barbat iti aranjeaza cu usurinta un fir de par din ochi.

De aceea este usor sa te incurci in ele.

1. Te asculta

Cat de des impartasim povesti neinteresante si detalii inutile cu ceilalti? In mod regulat! O persoana politicoasa asculta, da din cap si nu acorda prea multa atentie.

Daca un om isi aminteste povestiri despre rudele tale, inseamna ca el acorda importanta cuvintelor tale. Te aude. Dorinta lui de a fi mai aproape de tine il ajuta sa-si aminteasca cat mai multa informatie despre tine. Aceasta este o caracteristica rara si valoroasa.

2. Este capabil sa recunoasca

Un om iubitor poate sa-si recunoasca greselile, dar este tortura pentru el. El trateaza opinia femeii sale cu respect si nu este o promisiune goala pentru el. De aceea, el poate fi de acord cu un compromis si sa uite de incapatanarea lui. Și daca te lasa sa conduci masina lui … ei bine, actiunile vorbesc mai tare decat cuvintele.

3. Este mereu pregatit sa repare ceva

Sau pentru a apela la un profesionist. Principalul lucru este ca el este intotdeauna gata sa aranjeze totul el insusi, fara a va impune vreo datorie. Puteti uita cu usurinta unde este ciocanul sau cum sa schimbati becurile atunci cand aveti un barbat iubitor. El considera ca este o mare oportunitate de a-si demonstra abilitatile practice si de a dovedi ca va fi un sot bun. Apropo, o data va fi mai mult decat suficient pentru a-i cere sa faca ceva. Și acesta este un mare indicator al insemnatatii tale pentru acest om.

4. Nu se opune comunicarii cu familia ta

Intalnirea familiei si a rudelor jumatatii tale este intotdeauna infricosatoare si poate provoca multe ingrijorari. Prin urmare, doar un om cu adevarat iubitor este gata de orice ca sa fie aproape de tine, indiferent daca e vorba de o intalnire cu tatal tau care a fost in armata sau cu bunicul tau foarte strict.

El incearca sa-i farmece pe toti si este gata sa continue comunicarea oricand, pentru ca te iubeste, respecta familia ta si isi da seama ca pot deveni si rudele sale.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *