Search for content, post, videos

De ce barbatii care insala sunt mai predispusi la infarct

Cercetatorii de la Unversitatea din Florenţa au descoperit un motiv pur medical pentru care adulterul nu este benefic: barbatii insurati si infideli sunt mai predispusi sa sufere un atac de cord.

Potrivit oamenilor de stiinta din Italia, barbatii care isi insala sotiile prezinta un risc mai mare de aparitie a infarctului miocardic decat cei care ramani fideli. Totodata, moartea subita in cursul sexului apare mai des atunci cand barbatul se afla in bratele amantei, si nu ale sotiei.

Pana in prezent, cauzele clare ale acestor decese nu au fost identificate, dar cercetatorii sustin ca stresul pastrarii unui secret, constiinta incarcata, dar si presiunea de a face fata cerintelor unei femei mai tinere pot fi factori favorizanti ai atacului de cord si ai mortii subite in cazul barbatilor infideli.

Doctorul Alessandra Fisher a explicat ca infidelitatea este asociata cu un risc mai mare de evenimente cardiovasculare majore. Potrivit specialistului citat de publicatia The Telegraph, sexul in afara casatoriei este mai stresant, iar faptul ca amantele sunt de regula mai tinere pun si mai multa presiunea asupra barbatului insurat. Totodata, adesea, aventurile extraconjugale au loc si sub influenta consumului excesiv de alcool, fapt ce favorizeaza la randul lui aparitia atacului de cord.

 

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *