Search for content, post, videos

De ce barbatii chei sunt parteneri mai buni de cuplu

Exista mai multe motive pentru care barbatii chei sunt de preferat intr-o relatie de cuplu, de la aspect care tin de ingrijirea personala la apetitul lor sexual de nestavilit.

 

Nu poti convinge o femeie care prefera, fara doar si poate, barbatii cu par lung ca cheii sunt parteneri mai buni de relatie. Insa, celorlalte femei care nu au vreo preferinta clar stabilita in acest sens le prezentam o serie de motive pentru care barbatii chei sunt de preferat in relatiile de cuplu.

 

1. Apetit sexual mai crescut

 

Una dintre principalele cauze ale caderii parului la barbati este secretia crescuta de testosteron. Aceasta are un impact direct – pozitiv asupra apetitului sexual. Asadar, barbatii care chelesc la varste tinere au un libido crescut. Mai mult, este dovedit stiintific ca atunci cand nivelul de testosteron scade la barbati acestora le scade apetitul sexual, precum si numarul de erectii reusite.

 

2. Economie la produsele de ingrijire

 

Desi nu este un argumeste sustenabil in orice situatie, este totusi un adevar: barbatii chei cheltuiesc mult mai putin bani pe produse de ingrijire.

 

3. Mai putin riscuri de tumori testiculare

 

Un studiu publicat in revista de specialitate „Journal of International Andrology”, in 2010, a aratat ca barbatii chei prezinta mai putin riscuri de aparitie a tumorilor la nivelul testiculelor, tot datorita nivelul ridicat de testosteron.

 

4. Alte trasaturi fizice sunt mai evidente

 

Unui barbat chei ii sunt mai vizibile alte trasaturi ale fetei, de la liniile definite ale mandibulei, la forma sprancenelor si, mai ales, ochii. Practic, tot accentul care ar fi cazut pe par se indreapta catre celelalte trasaturi, motiv pentru care barbatii chei sunt considerati mult mai expresivi.

 

5. Sunt mai buni la sport

 

De la baschetbalistul Michael Jordan la fostul lider mondial in tenis profesionist Andre Agassi, majoritatea sportivilor care au avut performante greu de egalat sunt chei, si in acest caz un motiv fiind nivelul ridicat de testosteron.

 

6. Sunt gata repede

 

Chiar daca exista preconceptia potrivit careia femeile sunt cele vesnic in intarziere pentru ca stau cu orele in baie pentru a se gati cand ies in oras, adevarul e ca multi barbati pletosi petrec timp indelungat pentru aranjarea proprie inainte de o iesire. Nicio iubita de barbat chel nu va primi intrebarea „Cum imi sta parul?” cand este deja in intarziere. Un dus si imbracarea, si chelul e gata!

 

7. Stiu sa poarte palarii

 

Barbatii chei stiu sa se accesorizeze mai bine decat cei cu mult par. Ei poate mai des palarii sau basci, dar si esarfe. Iar in ochii femeilor este un mare plus un barbat care stie sa poarte o palarie.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *