Search for content, post, videos

Avantajele nebanuite ale sexului in apa

Acum cateva sute de ani in urma sexul era privit ca un tabu si nu discuta nimeni despre el. De-abia daca mai rasareau cateva povesti pasionante de dragoste sau mai ieseau cateva scandaluri privind familiile instarite.

De atunci, insa multe lucruri s-au schimbat. Suntem norocosi ca astazi sa putem discuta liber despre experientele noastre si sa cautam sfaturi fara a ne rusina, asa ca noi iti vom propune cateva idei astazi pentru tine si partenerul tau.

Daca sunteti jucausi si va place sa experimentati in orice loc sau orice noutate, atunci sigur v-a trecut prin cap de cateva ori sa incercat sa faceti sex in apa. Noi iti vom oferi cateva sfaturi pe care sa le aplici pentru a te bucura la maximum de placerea pe care o puteti simti impreuna, descoperind intr-acelasi timp si noi metode de a va bucura unul de celalalt.

Apa iti poate crea cateva probleme, atunci cand vorbim de sex, insa privelistea de poveste pe care ti-o poate crea, te va ajuta foarte mult sa te destinzi si sa intri in atmsofera perfecta pentru a avea nenumarate clipe de placere alaturi de partenerul tau. Trebuie insa sa fii atenta la anumite capitole pentru a evita micile accidente si eventualele neplaceri ce pot strica momentul.

Daca alegeti sa faceti sex in cada, atunci puteti crea cel mai romatic cadru doar prin adaugarea unor simple lumanari. Daca-ti doresti un plus de valoare, atunci poti opta pentru cele parfumate. Aromaterapia poate fi foarte utila in astfel de momente, iar vizual cadrul este de neratat. Daca pana la urma va aventurati in a intretine relatii sexuale in cada, atunci ar fi bine sa stii ca cea mai buna pozitie ar fi ca tu sa stai deasupra cu spatele la el, in timp ce te tii de margina cazii, iar el te tine de solduri. Cel mai mare avantaj e ca sunteti la voi acasa si nu va vede nimeni. Fiti atenti la valurile pe care le provocati pentru a nu le face inundatie vecinilor!

Locul ideal este bineinteles o piscina privata pentru ca aveti parte de tot locul din lume, iar aici el va trebui sa depuna mai mult efort. Pune-l la treaba, nu-l ierta!

Indiferent de ce se spune nimic nu se compara cu sexul dimineata in dus, dar fiti atenti sa nu alunecati. Cireasa de pe tort o reprezinta clar sexul la mare, cand vine sezonul cald. O plaja goala va poate oferi un scenariu de vis in care sa va iubiti doar voi si sa stie doar marea.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *